Casa Mia затворен комплекс с получен Акт 16!

Остромила, Пловдив, България

Цена

€ 57 962 - € 219 000

563 €/м2 - 920 €/м2

Площи на жилищата: 62.98 м2 - 389.05 м2

Описание

Вие сте човек, който мечтае да живее в изискан дом, отговарящ на Вашите високи стандарти, държите на стила и вниманието към малките детайли? Изберете дом в новия луксозен комплекс CASA MIA, разположен в южната част на град Пловдив, кв.Остромила, обграден от природа, която дава неподправено усещане за простор и спокойствие с невероятна гледка към Родопите!

Последни апартаменти и къща на промоционални цени до края на юли!

Комплексът е с получен Акт 16!

Комплексът отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради, съчетаващ неподправена хармонична жилищна среда с необходимите удобства за живот на всеки динамичен човек. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени и лесни за обзавеждане. Максимум пространство, чист въздух, комфортна градска среда

Комплексът се състои от апартаменти:
• с една спалня (двустайни) от 48 кв. м до 64 кв. м – 58 бр.
• с две спални (тристайни) от 63 кв. м до 130 кв. м – 63 бр.
• с три спални (четиристайни) от 100 кв. м. до 123 кв. м – 2 бр.
• единични подземни и надземни гаража – 69 бр.
• двойни подземни и надземни гаража – 11 бр.
• общо паркоместа – 85 бр.

Апартаментите се състоят от просторна дневна с трапезария и кухня, една, две или три спални, бани с тоалетна, тераса с гледка към вътрешен двор.

Възможност за покупка на къщи:
• типови къщи с три или четири спални със самостоятелни дворни пространства и квадратури от 144 кв.м. до 235 кв.м. – 23бр
• самостоятелна къща 320 кв.м. с голяма веранда и гараж – 1бр
• Гаражи и паркоместа към всяка къща
• Сигурна и спокойна среда
• Ниско застрояване до 3 етажа
• Детска площадка

Първото ниво на градските къщи се състои от дневна зона с камина, трапезария и кухня, с директен излаз към веранда или заден двор. Второ и трето ниво на къщите е заето от три или четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и тераси. Casa Mia town houses предлагат удобство и безупречна идейна завършеност, които осигуряват както добро начало, така и лек завършек на деня!

Ако сте мечтали да живеете на тихо и уютно място с модерна инфраструктура, далеч от забързания градски център и в същото време близо до природата, но и до всички удобства тогава определено трябва да разгледате CASA MIA. Отличната локация на сградата осигурява всички градски удобства на пешеходно разстояние – на по-малко от 5 мин ще откриете 2 супермаркета, аптека, болница, кафенета и ресторанти, както и спирки на градския транспорт.

Центърът на града и търговски център Мол Пловдив се намират на 3 км. ЖП гара има на 2 км отстояние. Район Южен (известен още с името на северната си част, наречена Кючук Париж е един от административните райони в Община Пловдив.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване