Двустаен апартамент в комплекс от затворен тип в Боровец

Боровец, София, България

Цена

€ 35 000

535 €/м2

Площ: 65.37 м2

Описание

Част от модерен комплекс от затворен тип, изграден в алпийски стил, този уютен двустаен апартамент е отлична инвестиция в ски-имот в покрайнините на курорта Боровец.

Комплексът разполага с редица удобства, които да направят всеки престой пълноценен, приятен и незабравим:

• Денонощна охрана и рецепция;
• Ресторант, кафене и бар;
• Магазин, включително за ски и голф оборудване;
• Паркинг за общо ползване;
• Транспорт до ски-лифтовете и местните удобства.
• СПА център със закрит басейн, сауна и джакузи, стая за масаж и хидромасаж.

Жилището е напълно обзаведено, намира се на 2-ри етаж и е с площ 65.37 кв.м., изложението е север-запад.

Пространството се разпределя между хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и един балкон с гледка към вътрешния двор и околностите.

Оборудването включва кухненски бокс с кухненски шкафове, абсорбатор, печка, микровълнова печка, хладилник с фризер, маса за хранене със столове и удобен диван с маса за кафе. Спалня с голямо легло и трикрилен гардероб. Напълно оборудвана баня с вана, бойлер и всички необходими аксесоари.

Отоплението в апартамента се осъществява посредством електрически конвектори. Стаите са завършени с под – ламинат и теракот, стени – латекс, дограма – ПВЦ.

Жилището разполага с интернет и кабелна телевизия. В комплекса има асансьор и портиер. Сградата се намира на около 6 км от ски-център Боровец и от началната станция на кабинковия лифт, който води до ски център „Маркуджици” – най-високият на Балканския полуостров.

Имотът е част от затворен комплекс с тиха локация, състоящ се от вили и апартаменти в алпийски стил, с красиви гледки към Рила, Стара Планина, Витоша и вечнозелените гори.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване