Уютен двустаен апартамент в модерен комплекс в Банско

Грамадето, Банско, Благоевград, България

Цена

при запитване

Площ: 62.36 м2

Описание

Уютен двустаен апартамент, разположен в модерен комплекс в предпочитания ски-курорт Банско.

Приветливото, стилно обзаведено жилище, е отлично решение за успешна инвестиция или за лично ползване.

Напълно оборудван, поддържан в безупречно състояние имот, ситуиран на 1-ви етаж в комплекса. Нетната площ е 53.85 кв.м., комфортно и функционално разпределена между:

• Дневен тракт – кожен диван с лежанка, плоскоекранен телевизор, камина;
• Кът за хранене – маса с 4 стола;
• Кухненски бокс – с вградени уреди висок клас – хладилник, котлони, фурна, бар плот с високи столове;
• Спалня – удобно двойно легло, тоалетка с огледало, гардероб, нощни шкафчета;
• Баня и тоалетна с вана и бойлер;
• Входно антре;
• Балкон с хубава гледка.

Имот притежаващ една неповторима индивидуалност и дизайн съобразен изцяло с квадратурата. Използваните цветове са семпли, за да не смаляват оптически пространството, мебелите са компактни, като е помислено дори за най-малките детайли.

Отоплението е подсигурено и от климатик, в допълнение на камината. Апартаментът е качествено завършен с PVC-дограма, подови настилки ламинат и теракот.

Апарт-хотелът предлага на своите гости безплатен Wi-Fi интернет, частен паркинг, както и ски-гардероб срещу заплащане.

Потопете се в спокойствието и тишината на Пирин планина и си подсигурете отличен ваканционен имот за вашите зимни и летни почивки.
Аерогарите в София и Пловдив (на по 160 км оттук) са бързо достъпни по добре поддържаните пътища.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване