Последни три апартамента в сграда в ж. к. Сухата река

Сухата река, София, България

Цена

€ 103 080 - € 165 490

1 000 €/м2

Площи на жилищата: 103.10 м2 - 165.50 м2

Описание

Нов проект, прецизно строителство с внимание към най-дребните детайли, благодарение на което ще предложи на собствениците перфектна жилищна среда, сигурност и комуникативна локация. Качествено строителство без компромис. Сградата е проектирана с изключителна функционалност на апартаменти и квадратури, които да отговарят на Вашите потребности.

Проектът се изпълнява от фирма доказала се с качественото изпълнение на своите обекти и винаги коректен партньор. Фирмата е с високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа базирани на професионализъм и лоялност, на които се дължи успехът им през годините. Строителство с максимално задоволяване изискванията на съвременното строителство, прилагащо най-новите технологии и материали в строителството.

Имотите ще бъдат предавани в следния вид:
• Стени и тавани - гипсова мазилка, под - циментова замазка
• PVC дограма Алупласт
• Външна блиндирана входна врата Солид
• Външна изолация 10 см.
• Окабеляване в апартаментите – интернет, кабелна и телефон
• Отопление на ТЕЦ с поставени радиатори

Възможност за покупка на паркомясто на цена 10 000 евро и гараж - 15 000 евро.

Сградата ще бъде построена с висококачествени материали, по европейски стандарт от строител с изключителен авторитет в бранша, изграден през дългогодишния си опит. Подходящи жилища както за инвестиция (отдаване под наем), поради добрата си локация, така и за живеене.

Районът има всичко необходимо за днешния динамично живеещ човек. Удобна близост до спирки на градски транспорт, които правят достъпа до всяка точка на града лесен и удобен. На пешеходно разстояние има супермаркети, магазини и търговски центрове, аптеки, поликлиника, ресторанти, кафенета, детски градини, училища.

В галерията са включени снимки от завършен обект на строителя.

Защо за закупите апартамент в сградата?
● Модерни апартаменти и налични гаражи и паркоместа
● Район с отлична инфраструктура
● Висок клас модерно строителство
● Уют и комфорт, тиха жилищна среда
● Комуникативна локация с бърз достъп до центъра на града

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване