Нови семейни жилища на атрактивни цени в центъра на Пловдив

Център, Пловдив, България

Цена

€ 71 800 - € 78 400

730 €/м2 - 760 €/м2

Площ: 98.34 м2

Описание

Имаме удоволствието да представим за продажба тристайни апартаменти в центъра на Пловдив в района на Стария град, Небет тепе, Регионален етнографски музей, други архитектурни и исторически паметници на културата, бул. 6-ти Септември и Цар Борис III Обединител, Пловдивска духовна семинария, галерии, църкви, емблематични площади, река Марица, кафенета, ресторанти, магазини, училища, обществени институции и удобства.

Сградата е със стартирало строителство през март, 2019 и очакван Акт 16 през лятото на 2020 година. Изпълнява се от висококачествени материали, с топлоизолирана фасада с полимерна мазилка; луксозни общи части с електрически асансьор с автоматични врати. Жилищата ще се издават на шпакловка и замазка, с ПВЦ дограми, интериорни МДФ и входна блиндирана врата, ел. инсталация - изпълнена до точка, както и инсталация за телефони, кабелна телевизия и интернет, и ВиК инсталация с полипропиленови тръби.

Предлагат се за продажба мазета на подземно ниво на цени от 200 € / кв.м. и партерни гаражи от 450 € – 600 € /кв.м. с ДДС.

Защо да закупите апартамент в сградата?
• Просторни апартаменти с 1 и 2 спални в топ центъра на Пловдив
• Нови семейни жилища до красивия Стар град
• Пешеходно разстояние до ежедневни удобства и услуги, места за отдих и културни забележителности
• Възможност за покупка на гаражи и мазета
• Висококачествено строителство

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване