Реновиран апартамент в Грийн Лайф Ски и СПА Ризорт/Green Life Ski & Spa Resort

Грамадето, Банско, Благоевград, България

Цена

€ 24 950

499 €/м2

Площ: 49.95 м2

Описание

Ремонтиран студио апартамент (2006) с приятно западно изложение, разположен в затворения комплекс Грийн Лайф Ски и СПА Ризорт Банско. Комплексът се отличава с тиха локация на границата на Национален парк "Пирин", в близост до ски пътя на ски зоната и в близост до кабинковия лифт (400 м) в популярния планински курорт.

Апартаментът е с обща площ от 49.95 кв.м., чиста площ - 43.39 кв.м. Модерната кухня включва плот, аспиратор, мивка, хладилник, чайник, тостер. Всекидневната - спалня, двоен гардероб, двоен разтегателен диван, маса за хранене с 2 стола, телевизор, шкафове, щори. Банята с тоалетна - душ кабина, мивка, огледало. Балконът предлага прекрасен изглед към планината и вътрешния двор. Описаният дом е оборудван с телефон, кабелна телевизия, интернет. Сградата разполага с асансьор и 24-часова рецепция.

Апарт-хотел Грийн Лайф Ски & СПА Ризорт Банско предлага на своите гости комфорт, първокласни услуги и съвременни удобства, включително два стилни ресторанта, просторен лоби бар и фреш бар до закрития плувен басейн. СПА и уелнес центърът радва туристите с финландска сауна, арома сауна, парна баня, ледена зона, индивидуални студиа за сухи и мокри масажи, разнообразни СПА процедури и фитнес център.

Допълнителните услуги включват:
• Открит басейн с просторна градина
• Игрална зала
• Конферентна зала за 80 души
• Ски гардероб за личното оборудване на гостите
• Денонощна охрана
• Наемане на кола
• Турове и трансфери до различни дестинации, транспорт до лифт станцията
• Сейф на рецепцията
• Паркинг

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване