Панорамен тристаен апартамент в комплекс Игъл Рок / Eagle Rock

Боровец, София, България

Цена

€ 37 000

303 €/м2

Площ: 122.18 м2

Описание

Превъзходен планински имот на три нива със собствена частна кула и красива панорамна гледка към планината и вътрешния двор на комплекса Игъл Рок / Eagle Rock, сгушен в живописното село Бели Искър, на 1 км oт Национален парк Рила и еко пътека „Бели Искър”, на 6 км от ски курорт Боровец и ски зона Ястребец, на 10 км от курорт Мальовица, на 7 км от град Самоков и на 70 км от летището в София. Комплексът е построен на височина, така че дори приземният етаж е над покривите на селото.

Имотът (122.18 кв.м., общи части – 25.19 кв.м.) се състои от два основни етажа и кула с изключителна панорама. Разпределя се между:
• Първо ниво - входно антре, просторна баня, спирална стълба, голяма отворена всекидневна с кухня и трапезария с плъзгащи се врати и южен балкон
• Второ ниво - голяма спалня и самостоятелна баня, спирални стълби
• Трето ниво – кула "Орловото гнездо", която в момента се използва като втора спалня.

Подовите настилки са с ламиниран паркет, а дограмите са ПВЦ.

Комплексът функционира от 2008 г., като се състои от 84 апартамента (голяма част от тях са собственост на британци), с асансьор до всички етажи. Разполага с обширен развлекателен център с площ от 550 кв.м. с басейни за възрастни и деца, фитнес зала, масажи и красива тераса за слънчеви бани. На територията на комплекса ще откриете уютен ресторант с изискано приготвени ястия, тенис на маса и снукър, безплатен Wi-Fi в рецепцията и градината, библиотека, паркинг, красива лятна градина, денонощна охрана и рецепция. Сауна, парна баня и велосипеди под наем срещу допълнително заплащане. Таксата поддръжка е 10 евро на м2, изплащана на две годишни вноски.

Районът е изключително спокоен и красив по всяко време на годината. Може да се възползвате от прекрасните условия за пълноценна почивка, ски спортове, разходки, конна езда, тенис, мотокрос, водни спортове на язовир Искър и да се наслаждавате на красивите природни картини, с които радва Рила планина. Безспорен плюс е близостта до градските удобства на град Самоков и до модерните ски съоръжения на ваканционен курорт Боровец.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване