Тристаен мезонет в затворен комплекс Роял Плаза / Royal Plaza

Боровец, София, България

Цена

€ 129 950

1 226 €/м2

Площ: 106 м2

Описание

Предлагаме на вашето внимание просторен, напълно обзаведен тристаен апартамент, разположен в комплекс Роял Плаза/ Royal Plaza, в идеалния център на ски-курорта Боровец, с приятна гледка към вътрешния двор, планина и гори. Четириетажната сграда е проектирана в алпийски стил, заобиколена от вековна борова гора, предлагаща приятна атмосфера и първокласно обслужване през цялата година. Намира се на 50 м от лифтовата станция “Боровец – Ястребец”. Районът е подходящ за каране на ски и сноуборд, планинско колоездене, и други видове спорт.

Апартаментът се намира на 3-ти и 4-ти етажи, с чиста площ от 85 кв.м. + 21 кв.м. идеални чати, слънчево южно изложение и следното разпределение:

Етаж 1:
• Кухня - керамичен плот, мивка, шкафове, хладилник, маса с 4 стола
• Хол - камина, два дивана, холна масичка, телевизор
• Спалня - двойно легло, нощни шкафче с лампи, гардероб, телевизор
• Баня - вана, мивка с огледало и тоалетна
• Балкон - 1 с южно изложение

Етаж 2:
• Спалня - двойно легло, нощни шкафчета с лампи, гардероб, скрин, телевизор
• Баня - душ, мивка с огледало и тоалетна
• Балкони - 1 с южно изложение

Апартаментът е изцяло обзаведен и оборудван. Жилището е завършено с подови настилки ламинат и мокет; PVC дограма; локално отопление на газ и климатици.

Комплексът разполага с необходимия персонал за охрана, почистване, озеленяване и извършване на ремонти на общите части. Налице е автомобилен паркинг за собствениците на апартаменти.

Описваният атрактивен имот е отлично предложение за лично ползване или за инвестиция.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване