Двустаен апартамент в комплекс Манастира / Monastery

Банско, Благоевград, България

Цена

при запитване

Площ: 52.91 м2

Описание

Прекрасно ваканционно жилище с една спалня в предпочитания ски курорт Банско. Имотът е разположен на петия етаж в един от първите построени апартаментни комплекси „Манастира”, на около 150 м от началната станция на кабинковия лифт. Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван с РЗП от 52.91 кв.м.

Изложението на имота е югозапад. Завършен е със стени - латекс, под - ламинат и теракот в коридора и ПВЦ дограми. Жилищната площ се разпределя по практичен начин между:
• Хол с кухненски бокс
• Спалня
• Баня с тоалетна
• Балкон, разкриващ красива гледка към Рила и Пирин планини

Кухненският бокс е оборудван и обзаведен с керамичен плот, мивка, шкафове, котлони, чайник, тостер, микровълнова, маса и три стола, а холът - с малка маса, канапе и камина. Спалнята се предлага с двойно легло, две нощни шкафчета с лампи, голям шкаф, огледало, телевизор, масичка под телевизора, а банята е снабдена с душ кабина, мивка с огледало и биде. Отоплението е решено чрез електрически конвектори. Апартаментът е окабелен за интернет, СОТ и кабелна телевизия.

Описваният просторен и слънчев апартамент се характеризира с много добра комуникативност – на пешеходно разстояние до ски лифта, ежедневни удобства, на 160 км от летищата в София и Пловдив. Банско е изключително красив град, който пленява посетители с магнетизма на своята природа и с прекрасните възможности за спорт и почивка по всяко време на година.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване