Продайте имота си с нас!
02 9 11 50
0886 033 033
Продайте имот на
МАКСИМАЛНА ПАЗАРНА ЦЕНА!
Без финансов ангажимент
преди сделка
Бърза продажба на вашия имот

Защо да продадете с нас?

BULGARIAN PROPERTIES е водеща компания за недвижими имоти, създадена през 2003 г. За изминалите години от създаването ни до днес ние се утвърдихме като абсолютния лидер в продажбите на имоти в България както на български, така и на чуждестранни купувачи.

ПОВЕРЕТЕ НИ ПРОДАЖБАТА НА ВАШИЯ ИМОТ!

Клиентите за нас

 • Георги Ковачев
  23 Февруари 2018
  Бих искал да препоръчам Биляна Петкова от BULGARIAN PROPERTIES за нейния професионализъм и познания във всички правни въпросит свързани с недвижимите имоти. Имах за продажба 2 наследствени имота в София, които ни бяха завещани на мен и брат ми от нашата леля. Адв. Петкова придвижи цялата документация с голяма ефективност. Аз и брат ми бяхме информирани на всяка стъпка от процеса и нищо не беше прекалено сложно за нея, дори когато ставаше въпрос за семейни въпроси и политики, които усложняваха и забавяха процеса. Без всякакви колебания бих препоръчал адв. Биляна Петкова като изключително голям професионалист и човек, на когото може да се има пълно доверие.
  Евгени Евтимов
  20 Февруари 2018
  Бих искал да изкажа специални благодарности на брокер Стефан Абанозов и юрисконсулт Биляна Петкова за всичко, което направиха за успешната сделка в к.к. Боровец! Изключително професионално отношение, отговорност и грижа за клиента. С компетентните си действия ми спестиха време без да се прави компромис с интересите ми като клиент. Откликнаха на всяко мое искане и организираха сделката с насрещната страна по перфектен начин. Пожелавам им много професионални успехи, много финализирани сделки и доволни клиенти!
  Антоанета Дойчева
  08 Февруари 2018
  Здравейте, С настоящия коментар бих искала да изкажа благодарността ни към Бългериън пропертис и в частност към Емилия Емилова за отлично свършената работа и подкрепата й по време на целия процес по огледа и взимане на решение за покупка на имот на ул. Овче поле, София. Впечатлена съм от нейната акуратност и компетентност, винаги е съдействала изключително бързо с всички документи, които са ни интересували и е отговаряла на абсолютно всичките ни въпроси. Ако сме имали притеснения относно някои детайли по договора или самия имот - тя беше насреща с разяснение и организиране на среща с технически компетентните лица за уточняване на детайлите. Благодарим и й пожелаваме успехи и занапред! Антоанета Дойчева
 • Стойчеви
  17 Януари 2018
  Здравейте. Работихме по няколко сделки с вашия брокер Диана Янева и сме изключително доволни. Чудесен професионалист, компетентен съветник, очарователен балансьор и в най-трудните спорове. Искрено й благодарим за добрите резултати! Препоръчваме на всички, които имат нужда да ползват услугите на Бългериан Пропъртис. Успехи!
  Цвета Терзийска
  10 Януари 2018
  Искам да изкажа благодарност от работата си с Любин Чаков. Показа изключително професионално отношение, адекватност и помощ при разрешаването на каквато и да е ситуация, ангажираност дори при въпроси, които изобщо не са негово задължение. Реагира бързо, навреме, без губене на време, разточителство и излишни приказки. Помогна ми при закупуването на имот точно според моето желание. Това е човек, на който мога да разчитам, що се отнася до въпрос свързан с имот. Точно за това, за мен е удоволствие да се обърна отново към него.
  Антоанета Георгиева
  04 Декември 2017
  Здравейте! Искам да изкажа своята благодарност от сътрудничеството с МАГДАЛЕНА ТОШЕВА. За пореден път оставам удовлетворена от работата с този екип. Тя е компетентен, стриктен и изключително внимателен професионалист. Сделката беше за имот в строеж и в нейно лице имахме изключителен партньор по целия път от разрешението за строеж до приемането на обекта. Пожелавам крепко здраве и лично щастие на целия тим. Весела Коледа на всички с пожелание за много благодарни клиенти!
 • Валентина Геннадиевна Шабуневич
  28 Ноември 2017
  Решението за продажбата на апартамента ни във Велинград възникна в нашето семейство поради семейни обстоятелства.Оттам насетне всичко бе като на кино:))) В 17-00ч писах съобщение, че сме готови да обсъдим цената и условията за продажба. В 17-15ч дойде отговор, че има потенциален купувач и Бългериан Пропертис водят преговори. В 18-10ч получих писмо за потвърждение с името на купувача. След две седмици сделката бе приключена. Ако някой има въпроси - пишете. От тази компания имаме изключително добро впечатление. Имам зад гърба си 18 години опит в сферата на имотите в Латвия. Препоръчвам Бългериан Пропертис професионално. Успешни покупки! Или продажби!
  Антоанета Григорова
  23 Ноември 2017
  Благодаря за професионалния подход на Петър Петаларев, Ивайло Влахов и Сергей Пеловски! Беше истинско удоволствие за мен. Възхитена съм от вашата подкрепа и съдействие. Бъдете здрави и все така добронамерени! Не сваляйте усмивката от лицата си. Бъдете благословени, здрави и много щастливи. Вие сте млади, уверени и талантливи хора. За мен това беше обслужване на много високо ниво и ви благодаря!
  Люба Рачева
  29 Октомври 2017
  Бих искала да благодаря на г-н Димитър Вълканов за неговата точност, коректност и умело посредничество, благодарение, на което закупих жилище. Изключителен професионалист, ерудиран, внимателен и отзивчив. С удоволствие го препоръчвам и му желая много успехи!
 • Любомир Андонов
  19 Октомври 2017
  Много благодаря на Ралица Братованова за успешно проведеното отдаване под наем на апартамента ми! Заслугата е изцяло нейна! Ежедневната информация, която получавах от офиса и ми подсказваше, че за предлагането на имота ми се работеше едва ли не без прекъсване нон стоп. Доволен съм, че избрах BULGARIAN PROPERTIES за партньор в случая. Доволен съм и от избора на наемател - напълно естествени и прозрачни в намеренията си хора. Други агенции не ми направиха по-добри предложения и не ми разясняваха толкова ясно детайли от договарянето. Например, никой не ми споменаваше за възможността за предплащане на консумативните разходи заедно с наема и не ми разясняваха за размера и предназначението на гаранционния депозит. Явно с по-високото качествено ниво на имотите при Вас привличате клиенти с по-високи възможности и така се гарантират по-добри и навременни сделки за всички участници в договарянето. Вече споделих за Вас с роднини и приятели и естествено ще Ви препоръчвам и занапред. Поздрави и успешна работа.
  Валентин Петров
  01 Октомври 2017
  Много съм доволен от работата ми с тази фирма, получаваш всеки месец отчет за имота който си обявил и т.н. Доволен съм и от работата с г-жа Теменужка Михалева, много напориста и точна жена, прави всичко на мига.
  Иван Монев
  29 Септември 2017
  Специални благодарности за личното и професионално отношение на Цветан Кемеров при осъществяване на сделка с недвижим имот. Винаги отзивчив, отговорен и готов да съдейства за всичко. Бих го препоръчал на всеки, който си търси жилище!
© 2003-2017 "Бългериан Пропертис" ООД. Всички права запазени.