Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Интервю с оперативните директори на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС по повод на годишния анализ на компанията

2010-01-26   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Във връзка с анализа на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС за пазара на недвижим имоти през 2009 г. оперативните директори на компанията Полина Стойкова и Виктор Вучелийски дадоха интервю за телевизия Pro.BG.

Основният акцент на интервюто е пазарът на селски имоти в България и промените, които настъпиха в този сегмент през 2009 година. Според доклада на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС селските имоти са тези, чиито цени са паднали най-много през 2009 г. – с над 53 процента. Според Полина Стойкова цените може да паднат още с около 10-15% в определени райони и за определени райони. Най-голям спад на този тип имоти има в селата около София, Варна и Бургас, където цените през последните години нараснаха значително.

Според анализа на компанията цените на имотите в зимните и летните курорти също намаляха през последната година, като в момента и там вече има много изгодни оферти. Според Виктор Вучелийски в момента може да се купи двустаен ваканционен апартамент в работещ комплекс за около 38 000 евро.

Гледайте репортажа по Pro.BG:

Get the Flash Player to see this player.


Ако желаете да получите по е-мейл пълния анализ и прогноза за 2010 г., моля натиснете тук.

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване