0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Защо да продадете имот с BULGARIAN PROPERTIES?

BULGARIAN PROPERTIES е една от най-големите агенции за недвижими имоти с офиси в София и цялата страна. Известни сме с активната си рекламна и маркетингова политика, както и с хилядите доволни клиенти! Ние сме отлично позиционирани както сред българските купувачи, така и за продажби на имоти на чужденци. С нас имотът Ви ще бъде представен на всички пазари и сред всички потенциални клиенти!Нашият успешен бизнес модел за продажба на имоти е уникален и се базира на няколко основни преимущества на нашата компания:

Висока популярност и отлична разпознаваемост на търговската ни марка BULGARIAN PROPERTIES. Имаме трайно заети позиции на пазара както сред български клиенти, така и сред чуждестранни клиенти от Великобритания, Русия, Ирландия, Румъния, Гърция, Франция, Испания, Израел и много други. Нашата статистика показва, че почти всички чуждестранни клиенти, възнамеряващи да закупят имот в България, задължително посещават нашите интернет сайтове за да проверят какво може да им предложи най-голямата компания на пазара. Нашият сайт привлича над 20 000 уникални посетители дневно!

Максимално оптимизирана рекламна политика и висока ефективност на нашия маркетинг и реклама. Ние не сме от агенциите, които просто публикуват обява в интернет и чакат клиентите да я намерят. Ние ще рекламираме вашия имот във всички въможни канали за реклама сред подходящи клиенти и с помощта на огромен брой средства за информация - нашия сайт, имотни портали, специализирани сайтове за обяви, социални медии, вестници и списания, радио, брошури и каталози, изложения за имоти и др. Ние използваме най-модерните методи за реклама на имотите – качествени дигитални снимки, видео клипове, 360-градусови турове, снимки с дрон, подробни описания на имотите на няколко езика, планове, карта с местоположението, удобства в района. За улеснение на купувачите предлагаме огледи по Viber или Skype. Също така ще ви консултираме за пазарната цена на база на професионално изготвен анализ и нашия опит и познания за пазара. Всичко това ще представи вашия имот в най-добрата му светлина и ще привлече клиенти за бърза сделка.

С нас имотите достигат до точните купувачи! Това гарантира кратък срок за продажба и постигане на максимална продажна цена.

Доверие към нашата компания, изграждано дълги години чрез усилена работа, следване на високи стандарти на обслужване, спазване на поетите ангажименти, постоянни иновации, прозрачност чрез пазарни данни и анализи и предлагане на всички услуги под един покрив. Вижте още за нас

Професионални търговски умения на нашия екип. При нас работят най-добрите брокери! Това лесно може да се види по наградите и отличията, които те получават.

Покупко-продажбата на имоти и високостойностни активи е дейност, изискваща изключителни търговски умения и способности за провеждане на преговори. BULGARIAN PROPERTIES разполага с опитни, талантливи и добре обучени брокери-консултанти. Успешните сделки с имоти винаги се сключват благодарение на успешни преговори и умения за добро представяне на обекта на продажбата. Полагаме сериозни усилия за постоянното обучение и практическия тренинг на служителите ни, които се занимават с продажба на имоти. В наше лице клиентите могат да разчитат на търговци с професионални умения, които не само ще ви консултират, но и ще доведат продажбата на вашия имот до успешен край.

Можем да се похвалим още с:

Офиси в София, големите градове и основните ски и морски курорти

Над 18 години опит в продажбите на имоти на български и чуждестранни купувачи!

Десетки хиляди реализирани продажби с милиони квадратни метри застроена площ!

База с над 500 000 потенциални клиенти от целия свят!

Обявете имот за продажба

Вижте как ще съдействаме за продажбата на вашия имотСподели
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Вижте още
Сгради ново строителство с АКТ 16
Търсите ново строителство, но предпочитате завършено с Акт 16? Имаме го! Разгледайте нашата богата селекция от сгради ново строителство в София и цялата страна и изберете нов дом, изграден по съвременни стандарти и технологии, с възможност за ипотечно финансиране и готов за довършителни работи и обзавеждане. Вашето ново жилище ви очаква тук!
Вижте още

Изпратете запитване