Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нашата мисия


Ние в BULGARIAN PROPERTIES имаме мисия и тя е да помогнем за увеличаване и съхраняване на богатството на българския народ, което в голямата си част е вложено в недвижими имоти и по този начин да допринесем за вашия успех и за благоденствието и просперитета на България.

Това ще постигнем, като помагаме на всеки от вас да намери и закупи най-добрия имот и да купува, продава, наема и отдава имоти лесно, изгодно и сигурно.

А също така и като привличаме и поддържаме интереса към България от страна на чуждестранни инвеститори и хора, които искат да живеят в нашата прекрасна страна.

В изпълнението на своята мисия се придържаме към следните цели и принципи:

• Да помагаме за поддържането и развитието на един стабилен, прозрачен и нискорисков имотен пазар чрез споделяне на пазарна информация, данни и анализи, за да могат да се взимат обосновани и информирани решения.

• Да поддържаме мащабна реклама на България и българските имоти пред потенциални клиенти от целия свят.

• Да изтъкваме всички предимства на нашата държава, на инвестиционните възможности и на голямото разнообразие от пейзажи, природа и имоти, които предлага.

• Да осигуряваме ликвидност на пазара, като предлагаме имоти от всички краища на страната, дори най-отдалечените и най-малки населени места.

• Да даваме възможност за избор чрез хиляди актуални предложения в София и цялата страна.

• Да помагаме на всеки да се сдобие със собствен дом - било то първо жилище, смяна с по-подходящо такова или втори дом, вила или ваканционен имот. Защото животът е динамичен и жилищните нужди на съвременния човек се променят.

• Да даваме възможност за покупка на имоти ново строителство чрез представяне на най-добрите оферти на пазарa и чрез консултиране на инвеститорите относно вашите конкретни жилищни нужди и предпочитания. Технологиите се развиват, новото винаги е по-качествено и всеки трябва да има достъп до отлични нови жилища.

• Да оценяме подобаващо и обективно качествата на имотите и споделяме с вас всички техни плюсове и минуси. Правим максимално подробна презентация на всеки имот - чрез описание, снимков и видео материал, както и виртуални обиколки, за да можете да сте максимално добре информирани.

• Да работим за постигането на най-добри цени и най-изгодни условия за клиентите ни. Защото инвестицията трябва да бъде разумна!

• Да защитаваме интереса на клиентите си, осигурявайки им всички необходими услуги под един покрив. Покупката на имот изисква цялостно съдействие и подкрепа не само преди сделката, но и след това!

• Купувате или продавате, ние ще ви представляваме и ще направим необходимото за да постигнете най-добра сделка, чрез ефективен маркетинг и сериозни преговори.

• Да се отнасяме с внимание и високо уважение към клиентите си. Стремим се целият процес на покупка, продажба или наем на имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес.

• От първото запитване, което ни изпратите, ние започваме да работим за изграждане на доверие у вас. Защото доверието в партньора ви е задължително, когато правите сериозна инвестиция.

BULGARIAN PROPERTIES - българските имоти

Сподели
Имоти на морето - ОГЛЕД СЕГА!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните 360-градусови турове, които предлагаме! По всяко време, без предварителни уговорки и пътуване и само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти!

Разглеждайте виртуално, наслаждавайте се на лятото реално в собствен дом на българското Черноморие!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване