Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Чепеларе продава и отдава под наем

Община Чепеларе се намира в централната част на Родопите, по горното течение на река Чепеларска. Общинският център се намира на 230 км от столицата София, на 80 км от град Пловдив и на 10 км от курорта Пампорово. В Чепеларе се намира и уникалният за страната Музей по спелеология и български карст.

На разположение на любителите на зимните спортове тук е и модерен 4-седалков лифт, чийто капацитет е 2000 души на час. Благодарение на това съоръжение разстоянието от Чепеларе до връх “Мечи чал” от 2700 м. се изминава само за девет минути. В района на Чепеларе се намира Мечи чал, най-дългата и една от най-добрите писти за алпийски ски в България.

Имотите в района на Чепеларе са привлекателни заради близостта им с Пампорово и заради по-ниските им цени. През последните няколко години Чепеларе започна да се превръща във водещ ски курорт в България.
Има ли имоти с намалени цени в Чепеларе?
Какви къщи се предлагат в Чепеларе?
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Чепеларе?
Продажба -17%
Двуетажна къща в град Чепеларе гр. Чепеларе Голяма къща в ски курорта Чепеларе, само на 10 км от Пампорово Предлагаме на вашето внимание двуетажна къща с площ 138 кв.м.в град Чепеларе. Този известен зимен курорт се намира в Южна България, област Смолян, само на 10 км северно от курортния комплекс Пампорово и на около 75 км от гр. Пловдив. Къщата е на два етажа и е в прилично
€ 92 500€ 77 000
Площ: 138 м2  Двор: 710 м2
Тип на имота: Къща
Минчо Лилов Старши брокер , Смолян
1 от 1 резултата

Изпратете запитване