0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Известия
Настройки
Изход
Затвори

УСЛУГИ ЗА ПРОДАВАЧИ

BULGARIAN PROPERTIES е иновативна високотехнологична компания за недвижими имоти, лидер в продажбите на имоти както на български, така и на чуждестранни купувачи.

Никоя друга агенция не може да се похвали с нашия брой успешни продажби, разнообразие и обем оферти, клонова мрежа, нито пък с такова качество на услугите, изпълнение на всички поети ангажименти и безупречен имидж сред нашите клиенти и партньори.Нашите успехи в числа:
За последните 18 години ние успяхме:
 • Да публикуваме над 100 000 имота за продажба и под наем в София и цялата страна
 • Да открием над 20 офиса в страната и чужбина
 • Да обслужим клиенти от над 100 страни по света
 • Да осъществим продажби на хиляди имоти с милиони квадратни метри застроена площ
 • Да превърнем нашия уебсайт в сайт номер 1 за търсещите имоти в България
 • Да се утвърдим като авторитетна агенция, доверен партньор при покупка, продажба и наем на имот
 • Да получим отличия за сайт, агенция и брокер за 2019 г.!

  Ние продаваме имот на всеки няколко часа! Възползвайте се от това и направете успешна сделка!

  Ползвайки услугите на нашата компания, вие ще имате максимален достъп до потенциалните клиенти за вашия имот.

  КАК ЩЕ СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА НА ВАШИЯ ИМОТ?

  Вижте всички услуги, които са включени в агентската ни комисионна. Получавате всичко това напълно безплатно, без предварителни разходи и без финансов ангажимент към нас преди сделка!

  Важно: Някои от услугите в пакета се предлагат само при сключване на ексклузивен договор за посредничество с нашата компания

  Офертна цена и рекламни материали за имота:

  1. Определяне на офертна цена на имота - ние ще ви консултираме относно продажната цена на имота, както и ще дадем своите препоръки относно фиксирането на офертна цена в зависимост от вашите нужди и срокове, които сте си поставили. Ще ви уведомяваме в случай, че поради настъпили промени на пазара на недвижими имоти в страната се налага актуализация на цената на имота.

  Заявете безплатна онлайн оценка тук - това е оценка, която правим изцяло онлайн и ви изпращаме резултата на имейл. Услугата не е обвързана с обявяване на имота за продажба с нас и има за цел да ви информира за актуалната цена на имота

  Забележка: Срещу допълнително заплащане можем да организираме оценка на имота ви от лицензиран оценител. Изпратете ни запитване

  2. Създаване на оферта за продажба на имота - като част от нашите анагажименти по маркетирането и продажбата на вашия имот, ние ще изготвим професионално набор от задължителни материали, които ще са неразделна част от офертата, чрез която ще рекламираме вашия имот в публичното пространство, а именно:

  • Пълно и изчерпателно текстово описание на вашия имот, неговите характеристики и качества на поне 3 езика: английски, български и руски. Това ще ни даде възможност да рекламираме имота ви на всички езикови версии на сайтовете ни, както и сред основните националности по целия свят, купуващи имоти в България.

  • Качествени дигитални снимки на вашия имот ще бъдат изготвени от водещия брокер, който ще бъде отговорен за продажбата и администрирането на вашата оферта. Имотът ви ще се рекламира с минимум 15 снимки, като в много от случаите заснемането ще бъде организирано с професионален фотограф за наша сметка.

  За някои от имотите, когато това е подходящо, правим и снимки с дрон. Изключително полезен рекламен материал, тъй като показва имота отвисоко, както и околността и гледките.

  • Видео клип на вашия имот ще бъдат изготвен с дигитална видеокамера от водещия брокер, който ще бъде отговорен за продажбата и администрирането на вашата оферта. Видеоклипът ще бъде прикачен към вашата оферта в нашите сайтове.

  • 360-градусов виртуален тур ще заснемем напълно безплатно за вас. Условието е имотът да е в изряден вид, за да го представим по най-добрия начин. Това е иновативна технология, която помага изключително много за бързата продажба.

  • Планове на вашия имот ще бъдат изготвени от брокера по офертата. Ще бъдат отбелязани размерите на помещенията, разпределението им вътре в имота, основните елементи от помещенията (врати, прозорци, стълбища, мебелировка).

  Реклама на имота:

  3. Публикуване на офертата на водещия сайт www.BulgarianProperties.bg - едно от най-големите предимства, които ще имате, ако предложите имота си за продажба с нашата компания, е поместването на вашия имот в нашия фирмен уебсайт www.BulgarianProperties.bg и неговите подсайтове www.BulgarianProperties.com (на английски език), www.BulgarianProperties.ru (на руски език). Нашият сайт е създаден през 2002 година и понастоящем е най-популярният фирмен сайт за недвижими имоти в България със среднодневна посещаемост от над 20 000 уникални посетители! Освен това, сайтът ни е номер едно в резулатите при търсене в Google на всякакви ключови думи, свързни с имоти в България.

  Освен в органичните резултати при търсене в Google, ние инвестираме значителен бюджет и в платена реклама, за да може да осигурим максимална видимост на всеки имот от нашето портфолио.

  4. Публикуване на имота на водещия български портал за недвижими имоти www.imot.bg, който е наш основен стратегически партньор. Поддържаме сериозно присъствие оферти от цялата страна, банер реклама, както и топ и вип оферти.

  5. Публикуване на обява за имота ви във втория по известност и посещаемост имотен портал imoti.net.

  6. Реклама на имота ви и в портала Homes.bg и тяхното подразделение за търговски имоти OfficeSpace.bg, ако имотът ви е с търговско предназначение. Homes.bg е марка на създателите на Jobs.bg - най-популярният портал за обяви за работа.

  7. Публикуване на офертата на сайта Domaza.bg, който се утвърди като един от най-посещаваните от български купувачи имотни портали.

  8. До чуждестранните купувачи достигаме и чрез реклама на имота в най-популярните чуждестранни портали за покупка на имот в чужбина

  9. Имотът ви ще бъде представен и в социалните мрежи чрез нашите страници във FaceBook, и Instagram. Facebook страниците ни са съм сумарен брой над 50 000 последователи и са най-популярните страници на имотна компания в България.

  Допълнително инвестираме значителен бюджет в платена реклама в социалните мрежи и сме лидер в това направление.

  10. Заснемаме видео клип на имота и го публикуваме в нашия канал в YouTube, който е с над 1 500 последователи и е най-големият канал на българска имотна компания.

  11. Представяне на вашия имот в нашите електронни бюлетините с най-нови обяви, топ оферти и новини за пазара. Тези бюлетини достигат до над 500 000 потенциални клиенти от нашата база с клиенти и се разпространяват на 3 езика – български, руски и английски, за да достигнем до максимално голяма аудитория.

  12. Поместване на вашия имот в нашите печатни каталози и брошури. Нашите каталози се разпрострянват сред хиляди клиенти на фирмата, по всички изложения за имоти, където участваме или присъстваме, както във всички наши офиси и партньори в страната и в чужбина.

  13. Промотиране на вашия имот чрез мрежата от партньори на BULGARIAN PROPERTIES - чрез нашите партньори ние гарантираме представянето на вашия имот сред многомилионна публика на практика в целия свят. По настоящем работим с повече от 600 партньора, които обслужват повече от 50 националности по целия свят!

  14. Табела „ПРОДАВА СЕ” – за да привлечете допълнително внимание, ще изготвим и поставим рекламен транспарант с надпис „ПРОДАВА СЕ”. Надписът ще бъде поставен на видимо място на балкона или прозореца на имота. Това е много полезен и мощен маркетингов инструмент, който ще привлече потенциални клиенти от района, в който се намира имотът.

  15. Представяне на вашия имот чрез услугата ни "Известяване за имоти", която изпраща по имейл подходящи оферти на абониралите се за тази услуга клиенти. Така вашият имот ще достигне до възможно най-таргетирана аудитория от потенциални купувачи още в деня на публикуването на офертата на нашия уебсайт. Ако офертата ви е атрактивна, можете да сключите сделка буквално за броени дни.

  16. Редовно участие на имотни изложения в чужбина, промоции и семинари с цел стимулиране на продажбите, привличане на потенциални клиенти и реализиране на максимални продажби.

  17. Радио реклама, реклама и статии в печатни и електронни издания, публикации в популярни медии и други маркетингови дейности с цел реклама и продажба на имота.

  Огледи, преговори, посредничество и юридическа помощ:

  18. Поддържане на комуникация с всички потенциални купувачи за вашия имот и предоставяне на техническа и юридическа информация за него – ангажираме се да правим всичко необходимо, включително да посредничим при преговори между вас и потенциален купувач с цел постигането на сделка при изгодни условия за двете страни.

  19. Ще действаме с оглед защита на вашите интереси - ще се опитаме да постигнем максимално висока според пазарните условия цена на имота при продажбата.

  20. Правна защита и данъчна консултация по прехвърляне на собствеността на имота във ваш най-добър интерес - работейки с нас по продажбата на вашия имот, вие ще получите професионална данъчна и юридическа консултация от нашите специалисти – финансисти и дипломирани юристи. Така гарантирано ще получите възможност за оптимизиране на данъчните задължения, както и висока правна защита при приключването на продажбата.

  21. Ще ви информиране за интерес към имота му от страна на потенциални купувачи и осъществени огледи. Поддържаме постоянна връзка с потенциални купувачи, отговаряме на запитвания в максимално кратък срок и организираме огледи в удобно за купувачите и за вас време.

  22. Съдействие за изготвяне на необходимите документи за прехвърляне на собствеността на имота на съответен купувач (документи на имота, договори, пълномощни), заплащане на необходимите такси за тях и представителство на сделката в случай на нужда. Разходите по изготвянето на документи и представителство на сделка се заплащат допълнително. Нашите квалифицирани юристи ще извършат проверка и на всички документи по сделката, включително и тези, които са изготвени от трети лица (например документите за нотариално изповядване на сделката), за да се уверят, че вашите интереси са напълно защитени.

  23. Съвет и съдействие при нужда за получаването на продажната цена на имота.

  Срещу допълнително заплащане можем да осигурим и следните услуги:

  1. Професионален видео клип на имота – можем да ангажираме професионален видеооператор, който да заснеме имота ви с висококачествена видео техника и нужната екипировка за осветление. Видеоклипът ще бъде прикачен към вашата оферта в нашите сайтове.

  2. Изготвяне на експертна оценка на стойността на имота – квалифициран експерт оценител може да направи доклад за стойността на имота в писмен вид. Експресна оценка можете да получите безплатно онлайн тук

  3. Печатна брошура на имота – формат А4, сгъваема 1000 копия – цветна дипляна с много снимки и описание на вашия имот, която ще бъде разпространявана сред всички наши офиси в България и чужбина сред клиенти, идващи в офиса, както и по изложенията, в които участваме.

  4. Организиране на ремонтни дейности с цел постигане на по-добър търговски вид на имота.

  5. Услуги по конкретна заявка – ако желаете да ви предоставим конкретна услуга, която не е описана по-горе, можете да ни питате. Ние ще ви дадем цена за услугата, ако сме в състояние да я извършим. Като най-иновативната компания за услуги в сферата на недвижимите имоти, почти няма услуга свързана с имоти, която да не можем да ви предоставим.

  Вижте всички наши услуги и цени

  Обявете имот за продажба

  Защо да обявите имот за продажба с BULGARIAN PROPERTIES?


 • Сподели
  Виртуални огледи с 360-градусови турове!
  Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

  Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
  Вижте още
  Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
  Наслаждавайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Атрактивни цени и разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
  Вижте още

  Изпратете запитване