Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Наши партньори са водещи български и международни компании

Като водеща агенция за недвижими имоти BULGARIAN PROPERTIES има дълъг списък с уважавани партньори. Изградили сме продуктивни партньорски отношения с български и международни компании в сферата на недвижимите имоти, банковото дело, рекламата и маркетинга и друг сфери на дейност, за да осигурим ви осигурим онова качество на обслужване, което очаквате от нас и което е наша запазена марка.

Вижте кои са някои от нашите уважавани партньори.
Сподели

Нашите Партньори

Imot.bg - портал за имоти No 1 в България

Имот.бг е най-популярният портал за недвижими имоти в България. Той е един от нашите най-важни партньори. Рекламираме хиляди имоти за продажба и под наем на техния уебсайт, осигурявайки най-ефективната реклама на вашите имоти.

Imoti.net - водещ имотен портал

Другият водещ имотен портал в България, който води началото си от 2000 г. и е първият имотен портал. Организатор е на Годишните награди за коректни практики в сферата на неджимите имоти и редовни бизнес срещи и конференции.

Пощенска банка

С Пощенска банка имаме дългогодишно партньорство и работим по множество направления. Работим с техните кредитни продукти и собствени имоти за продажба, подаваме им данни и анализи. През 2020 г. подписахме договор за предлагане на нашите ексклузивни имоти в техните мега жилищни центрове.

Банка ДСК

Банка ДСК е наш дългоготишен партньор в множество направления. Реализираме успешно на пазара имоти ново строителство, които те кредитират. Партньор сме на ДСК Дом, кредитен посредник на банката, за да съдействаме на нашите клиенти за покупка с кредит.

Обединена Българска Банка

Друга водеща банка, която е наш стратегически партньор. Имаме установени партньорски отношения по отношение на техните кредитни продукти, както и по реализацията на недвижими имоти в тяхното портфолио, пазарни данни и други консултантски услуги.

Unicredit Bulbank

Най-голямата банка в България - наш партньор в предоставянето на платежни системи, банкови трансфери и други услуги. Сътрудничим си и по отношение на техните кредитни продукти. Предоставяме им пазарна информация и анализи.

Vitosha View

Емблематичен комплекс в кв. Кръстова вада на бул. Черни връх, който няколко поредни години е сред най-продаваните комплекси в София. BULGARIAN PROPERTIES e екслузивен агент по продажбите на жилища в комплекса.

ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ

Една от най-големите строително-инвестиционни компании в България. С тях си партнираме по различни направления - както за продажбите на имоти в техни комплекси като Боровец Гардънс и други, така и по проекти на които те са главен изпълнител.

Fairplay properties

Една от най-уважаваните компании, лидер в строителството и инвестициите в недвижими имоти в България. Съдействаме в продажбите на техните жилищни и ваканционни комплекси - Санта Марина, Св. Иван Рилски и др.

Profit.bg

Водещ икономически портал, с който имаме дългогодишно сътрудничество по отразяване на актуалните пазарни тенденции в сферата на недвижимите имоти. Взимаме участие и в организирания от тях ежегоден икономически форум "Шумът на парите".

Investor.bg

Водеща икономическа медия, която следи отблизо имотния пазар и публикува редовни анализи на тази тема. Партнираме си по предоставяне на данни и анализи за пазара, както и по инициативи, свързани с имотния портал, който е в тяхната група - imoti.net.

В-к 24 часа

Един от водещите ежедневници, с които имаме установени трайни отношения. Редовно участие в рубриките им за имотния пазар Тренд Имоти, както и в други издания на Медийна група България - списание Идеален Дом, TREND и др.

УНСС - Катедра Недвижима собственост

Партнираме си по линията на студентски стажантски програми и наемаме студенти по отворени позиции. Осъществяваме обмен на знания, посещаваме техни научни конференции и публикуваме статии в научния журнал, който издават.

А Place in the Sun

Водещата английска платформа за покупка на имоти в чужбина. От 15 години си партнираме с тях в различните направления, в които работят - участия в телевизионното им предаване, имотните изложения, които организират, сътрудничим си по предоставяне на материали за статии за българския имотен пазар, както и с реклама и оферти на имоти в България.

Smart Currency Exchange

Английски валутен брокер, с който си сътрудничим по отношение на валутните обмени за наши клиенти. Осигуряват отлични валутни курсове при минимални такси и разходи за клиентите си и вече повече от 10 г. са наш доверен партньор.

Адванс експертни оценки

Водеща оценителска компания с офиси в цялата страна, с която си сътрудничим за оценки на имоти за наши нужди или за наши клиенти. Компанията е регулирана от RICS, което е гаранция за високо професионално ниво на изпълнение на услугите.

Изпратете запитване