Контакти
0

Коментари на наши клиенти

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 322 коментара

От Николай Калеев от Карлово, изпратено на 16 Април 2021
Благодаря Ви за информацията, която ми предоставяте относно моя имот. Бъдете здрави и успех в бизнеса Ви!

От Doroteya Dimitrova Boteva от Bulgaria, изпратено на 05 Април 2021
Много своевременна, бърза и професионална реакция.
Благодаря!

От Владимир от Новосибирск, изпратено на 21 Март 2021
Бих искал да изкажа благодарността си към Иван Кунев за извършената работа по продажбата на апартамента ни. Срещнахме се само веднъж. На срещата веднага обсъдихме всички подробности по сделката и възможните нюанси. През останалото време Иван ежемесечно подаваше информация за потенциални запитвания от клиенти за моя имот и също периодично се чувахме. Когато се появи сериозен интерес за покупка, Иван обективно прецени момента за сделка и я назначи за януари 2021 година. С негова помощ стигнахме и до взаимен компромис. В резултат на това сделката премина добре, макар и от дистанция. Иван изпрати своевременно всички документи от агенцията и коригира необходимото по искане на нотариуса. Преди време ми препоръчаха агенцията и по-конкретно Иван. И аз го препоръчвам. Всичко е на най-високо ниво.
От Маргарита Новикова от село Добротич, изпратено на 18 Март 2021
Благодарим на Красен Захариев от Варна за изключителния професионализм, вниманието, перфектното владеене на английйски език! Много сме доволни от работата на целия ви екип. Успех и най-добри пожелания от нашето семейство!

От Анна Балабанова-Атанасова от София, изпратено на 15 Март 2021
Здравейте,

Пиша ви с голяма радост след една успешно приключена сделка благодарение на изключителния професионализъм от страна на брокера.

Признателна съм на Емилия Емилова за труда и цялата загриженост.

Продажбата на недвижим имот дистанционно по време на COVID 19 изисква наистина една добра подготовка, планиране и добра комуникация между брокера и продаващата страна.

Емилия Емилова мога да кажа, че притежава всички необходими качества и професионална подготовка, за да се справи в тази изключително тежка за всички икономическа среда.

Емилия Емилова като професионален брокер притежава качества, като комуникативност, гъвкавост и умее да се справя в ситуации, които изискват аналитичен ум.

Професионалният подход, който показа е и благодарение на BULGАRIAN PROPERTIES, който е оценил нейните качества и е развил е нейния потенциал.

Емилия е и добър психолог, което е също от огромно значение и преди всичко е човек, което беше важно за мен, за да се чувствам спокойна работейки с нея.
Не мога подценя и нейното хладнокръвие и умението да се справя в стресови ситуации.

Това, което за мен беше най-важно, е коректността.
Благодаря на Емилия Емилова и на целия екип, който работи по сделката.

С уважение и пожелания за много бъдещи успехи,
Анна Балабанова-Атанасова

1 2 3 4 5 65>>
Всички коментари от клиенти (322)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Borovets Gardens 2 - втората фаза на популярния комплекс е вече с АКТ 16!
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете ваканционен дом в целогодишно работещ комплекс! Строителството приключи и комплексът е въведен в ескплоатация. Налични са 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в сгради А, B и E.
Вижте още

Изпратете запитване