Контакти
0

Коментари на наши клиенти

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 304 коментара

От Тончо от Бургас, изпратено на 02 Август 2020
Големи професионалисти!

От Иван Иванов от София, изпратено на 26 Юли 2020
Изразявам своята удовлетвореност от доброто отношение и добрата организация на работа в Bulgarian Properties. Професионалното отношение на г-н Димитър Вълканов от офиса в Бургас, неговата лична ангажираност във всеки един етап от сделката и упоритост в решаването на възникналите предизвикателства при осъществяването й, ми дадоха увереност и спокойствие, че съм открил най-добрият партньор на имотния пазар.
Пожелавам на г-н Вълканов и целият екип на Bulgarian Properties здраве и много успешни сделки!

От Анна Спасова от София, изпратено на 02 Юли 2020
Здравейте,
за втори път използвам услугите на агенцията при покупко - продажба на недвижим имот. Преди няколко години бях в ролята на купувач, сега продавам имот. Искам да споделя, че до момента срещам високо професионално отношение.

От Евгения Кротнева от Sofia, изпратено на 01 Юли 2020
Екипът на BULGARIAN PROPERTIES безспорно е изграден от професионалисти. Изумена съм от бързата и адекватна реакция на агента ни. Дори и дистанцирано те съумяват да движат продажбата на имота ни. Имаме пълно доверие на агенцията, която може би е най-добрата в България, по отношение на качествена, професионална работа. Благодарим ви, BULGARIAN PROPERTIES!

От Емил от София, изпратено на 25 Юни 2020
Публикувах обява за продажба на къща (Vna 74895) със съдействието на Красен Захариев от Bulgarian Properties. Kомуникацията бе изцяло по email и беше бърза и много ефективна. Благодаря за отношението и професионализма.

1 2 3 4 5 61>>
Всички коментари от клиенти (304)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
Радвайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Атрактивни цени и разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване