Коментари на наши клиенти

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 289 коментара

От КРАСИМИРА ЕМИЛОВА КИРИЛОВА -ТОДОРОВА от СОФИЯ, изпратено на 23 Февруари 2020
БЛАГОДАРЯ НА ДАНИЕЛ ТОНЕВ ЗА ДОБРАТА РЕКЛАМА НА ПРОДАВАНИЯ ОТ НАС ИМОТ. НАДЯВАМЕ СЕ ГОСПОДИН ТОНЕВ ДА ИМА КЪСМЕТ С ПРОДАЖБАТА.

От Таня Тодорова от София, изпратено на 18 Февруари 2020
Много добро качество на обслужване и подробен отчет!

От Добрин и Петя Недялкови от Стара Загора, изпратено на 17 Февруари 2020
Искрено благодарим на Димитър Вълканов за съдействието при закупуването на така мечтаното от нас жилище. Получихме изключително коректно и адекватно отношение през всичките етапи до реализирането на покупката и след това. Лесна комуникация и подготвеност от негова страна. Пожелаваме много успехи в предстоящите начинания.

От Константинела Модева от София, изпратено на 12 Януари 2020
Искам да споделя отличните си впечатления от работата и професионализма на брокера Емилия Емилова, с която контактуваме вече няколко пъти и я препоръчваме безрезервно на всеки,който се нуждае от услуга за имотна сделка. Изключително точна , компетентна, отзивчива, тактична и коректна! Работи бързо и резултатно, комуникацията с нея е лесна, съобразява се изцяло с нуждите и желанията на клиента. Благодаря, Емилия!

От Лили Янкова от София, изпратено на 09 Декември 2019
Искам искрено да благодаря на моята брокерка Любка Михова, която с професионализъм и добро човешко отношение ми помогна да намеря желаното жилище и ми съдейства до край с приключване на сделката. Рядко се срещат вече такива хора. Благодаря.

1 2 3 4 5 58>>
Всички коментари от клиенти (289)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване