Контакти
0

Коментари на наши клиенти

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 314 коментара

От Стоян Стоянов от София, изпратено на 04 Януари 2021
Благодаря много за изключителния професионализъм на Иван Кунев и всеотдайната помощ която ми беше оказана при закупуването на имот през вашата агенция. Ако има повече хора като него - с опит, познания и подкрепа, всичко би било много по-лесно осъществимо.

От Добринка Морино от Марсилия, изпратено на 01 Декември 2020
Ако търсите бързина, коректност и професионализъм, това е Бългериан пропъртис. Ненапразно агенцията е водеща в бранша на недвижимите имоти.
Благодарим сърдечно за компетентната помощ и навременно изготвяне на всички необходими документи от адвокат М. Полименов от София.
Удоволствие беше за нас да ползваме бързината и професионализма на брокер Димитър Вълканов от офис Бургас. Усета му към детайлите и навременната обратна връзка бяха от огромно значение за бързото и безпроблемно приключване на имотната сделка.
Пожелаваме и за в бъдеще да защитавате професионализма си като водеща компания в недвижимите имоти в България!

От Анна Трифонова от Стара Загора, изпратено на 23 Ноември 2020
Благодаря,за бързата реакция!

От Людмил Асенов от София, изпратено на 17 Ноември 2020
Bulgarian Properties - отлична компетентност, професионални действия и комуникации,чудесни хора!!! Специални благодарности и на г-н Стефан Абанозов за отличната упоритост !!!

От Светлана Минкова от София, изпратено на 10 Ноември 2020
Искам да изкажа благодарност на Даниел Тонев за безпроблемното приключване на имотна сделка! Всичко протече гладко и много професионално!
Със сигурност ще работим пак!
Препоръчвам и фирмата и брокера!👍

1 2 3 4 5 63>>
Всички коментари от клиенти (314)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа, апартаменти с една или две спални и луксозни вили в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване