Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

421
Ива
София, 21 Септември 2023
Прекрасно и професионално обслужване. Пълно съдействие във всяко едно отношение. Изключително доволна от работата на брокер Иван Каменов!
420
Мирослав
Ямбол, 20 Септември 2023
Благодаря за подаръка и обслужването от Павел Реванов офис Бургас.
419
Митра Златкова
София, 19 Септември 2023
С Иван Каменов имаме чудесно дългогодишно партньорство по отношение отдаване под наем на 2 имота в гр. София. Работим само и единствено с него. Точен и коректен професионалист. Владее чужди езици.
418
Г. Тодорова
Ямбол , 13 Септември 2023
Голямо БЛАГОДАРЯ на Габриела Гечева / офис Елхово / - за професионализма, отдадеността, коректността! Бързо и прозрачно финализирана сделка. Повече от пълно съдействие при подготовката на документите и във всички процеси, свързани с продажбата на имот. Отлична комуникация!
417
Пламен Пеев
Стара Загора , 18 Август 2023
Професионално и коректно отношение. Работата ни с Мирослав Караколев ме остави с много добро впечатление и бих препоръчал него и компанията на познати и приятели. Продължавайте в същия дух :)
още коментари
5 от 421 резултата
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване