Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

451
Божидар Христов
София, 29 Февруари 2024
Благодаря на Гергана, страхотен човек и професионалист! Радвам се, че попаднах на нея.
450
Силвия Чакърова
Харманли, 28 Февруари 2024
Здравейте!!! Искам да изкажа своите специални благодарности към Павел Раванов и адв. Мартин Полименов за професионализма, коректността, бързата реакция и отговорността, която проявиха!!! Страхотни сте!!! Благодаря Ви от сърце!
449
Веселка Арнаудова
Банско, 12 Февруари 2024
Искам да изкажа огромна благодарност на брокера ГЕРГАНА СОТИРОВА, уникален Професионалист, със знания , отговорност , компетентност и висока емоционална интелигентност. Прекрасен човек !!!
Ако искате да поверите покупко-продажбата на имот, доверете се на най-добрия професионалист в тази област Гергана Сотирова.
И не на второ място, моето дълбоко уважение към АДВОКАТ ВЛАХОВ, със специализирана правна компетентност, с неговите задълбочени знания, умения и опит в тази област.
Прекрасни хора и професионалисти!!!
Желая им успехи и лично щастие!
448
Dawn Ross
United Kingdom, 05 Януари 2024
Апартаментът ми в Златни пясъци беше обявен за продажба за повече от 3 години с компания в Обединеното кралство. Смених я с Bulgarian Properties и имотът беше продаден и парите в банката ми в рамките на 10 месеца, винаги бях информиран за всеки оглед и няколко проблема, които имах с управлението на апартаментите, които Красен Захариев реши за мен, тъй като бях в Обединеното кралство, което не беше негова работа, но все пак беше много полезен. Горещо бих препоръчал Bulgarian Properties и особено Красен, ако искате да купите или продадете в България.
447
Иван Тодоров
Кърджали, 16 Декември 2023
Благодаря на офис Банско. За топлото посрещане, за отделеното време, за търпението от тях. И по специално благодаря на Гергана Сотирова от офиса за отношение, ангажираност и откровеност. Пожелаваме весели и щастливи коледни празници. Бъдете здрави и работеше здраво.
още коментари
5 от 451 резултата
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване