0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Известия (5)
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

334
Пепа Грънчарова
Бургас, 27 Юли 2021
Благодаря за изключително добрата работа на Иван Кунев.
Висок професионализъм и коректност.
333
Христо Христов
Казанлък, 12 Юли 2021
Изключителен професионалист - Мирослав Караколев. Любезен с клиента и внимателен към всеки детайл. С помощта на г-н Мирослав Караколев, осъществих продажба за много кратък срок. Горещо препоръчвам услугите му.

С уважение, Христо Христов
332
Кирил Дончев
, 11 Юли 2021
Пълен професионализъм! Бързина,точност и дори приятелско отношение! Клиентът получава помощ и след приключване на сделката. Мой брокер беше Мирослав Караколев от офис Стара Загора - абсолютен професионалист!
331
Виктория Иванова
гр. Червен бряг, 06 Юли 2021
Днес закупихме апартамент с помощта и съдействието на брокер Любка Михова. Изключително сме доволни от професионализма и отзивчивостта й! Препоръчваме и на други клиенти! Благодарим от сърце!
330
Миглена Георгиева
Стара Загора, 28 Юни 2021
Здравейте, наскоро със съпругът ми закупихме апартамент със съдействието на ваш брокер Иванка Стойкова. Искам да изкажа огромното си възхищение от отличното професионално и човешко отношение на тази мила жена.За съжаление през последните години рядко се срещат комплексни качества като тези. Пожелавам на "Bulgarianproperties" да имат повече такива брокери като г-жа Стойкова.
Лично на нея и пожелавам много здраве и добри продажби, за което не се съмнявам.

Поздрави! Миглена и Георги Георгиеви
още коментари
5 от 334 резултата
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване