0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Известия
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

343
Станимир Генов
Стара Загора, 28 Септември 2021
Благодаря за за професионализма, коректността и отлично свършената работа на Мирослав Караколев от Стара Загора!Определено може да се разчита на него при покупка или продажба на недвижим имот!
342
Бисер Банков
София, 27 Септември 2021
По нашата сделка работихме с Мирослав Караколев...вече сме собственици на прекрасен имот, благодарение на него за което много сме му благодарни. Точен и коректен. Препоръчвам го горещо.
341
Елена Петрова
София, 24 Септември 2021
Благодаря за бързата реакция и подадената към мен информация, относно продажбата на моя имот. Старта на съвместната ни работа е повече от добър, впечатлена съм! Силно се надявам да е все така и със сигурност ще ви препоръчам на близки и познати. Благодаря, Даниел Тонев!
340
Веселина
Перник, 19 Септември 2021
Имам удоволствието да работя с Даниел Тонев, брокер с професионално отношение към работата си и учтивост. С неговите умения ми вдъхна увереност, спокойствие и сигурност. Благодаря, за неговата коректност.
339
Таня Стойнова
Хасково, 10 Септември 2021
Благодаря на екипа на Бългериан Пропъртис Стара Загора за професионализма и отлично свършената работа! Желая им от сърце успешни сделки и още много благодарни клиенти!
още коментари
5 от 343 резултата
MAREA SKY в Студентски град - последни наличности!
Ексклузивен обект в един от най-търсените райони на София - Студентски град! МAREA SKY e модерен жилищен комплекс до НСА и Зимния дворец. Напредващо строителство, с Акт 14!

Изгодни цени, отлична инвестиция!
Вижте още

Изпратете запитване