Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

398
Гергана Сотирова
Банско, 08 Март 2023
Имахме удоволствието да работим с вашата агенция и представител Цвета Парапунова. Невероятен професионалист,оправда всичките ни очаквания, винаги беше на разположение, съпътства ни през целият процес за продажбата. Успя да защити всеки наш интерес както и тези на купувача. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, ЦВЕТА!
397
Соня Краева
Тополовград, 06 Март 2023
Честит юбилей! От 18 години съм ваш клиент за продажба на двуетажно масивнао жилище - функционалност и за офиси, и за живеене. И толкова дълго поддържате страхотна презентация! Вярвам,че ще реализираме продажбата единствено с вас! Защото вие сте най-динамичната и лоялна агенция!
Пожелавам ви да умножите бизнес успехите си поне 20 пъти!!!

Поздрави, Соня
396
Гергана Милчева
Пловдив , 02 Март 2023
Високо оценявам труда, коректното отношение и професионализма от стана на брокера Мирослав Караколев, който направи всички стъпки до реализирането на нашата сделка да се осъществят абсолютно безпроблемно и с чувството за абсолютна сигурност и доверие! Благодаря!

395
Снежина Узунова
Пловдив, 02 Март 2023
Имах удоволствието да работя с много любезен и отзивчив брокер. С негова помощ реализирахме две сделки. Блестяща презентация на имотите с панорамни снимки. Много компетентно решаване на създадените проблеми. Благодарност към Мирослав Караколев!
394
Вержиния Грозданова
София, 25 Февруари 2023
Много симпатичен и почтен брокер! Супер отношение, хубава реклама! Дано успеем в сделката!
още коментари
5 от 398 резултата
Комплекс AURA - семейни жилища в кв. Кръстова вада
Заповядайте да закупите жилище в този луксозен жилищен комплекс с разнообразие от апартаменти с 1, 2, 3, 4 спални, просторни мезонети и разкошни пентхауси, офис помещения клас А, фитнес и търговски площи на партера, зона за релакс със СПА процедури, детски кът и просторен вътрешен парк! Какво повече може да искате за съвременен градски живот?


Комплекс AURA ви очаква!
Вижте още

Изпратете запитване