0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

348
Диана Илиева
Велико Търново , 01 Януари 2022
Благодаря за прекрасната презентация на имота!
Пожелавам ви една прекрасна нова година,изпълнена с много успеш и сделки!
Бъдете здрави!
347
Стефка Богданова
Ловеч, 13 Декември 2021
Доволна съм!
346
Христина
Сливен, 30 Ноември 2021
Обръщам се към бъдещите клиенти и към тези, които имат колебания отностно услугите на Bulgarian Properties, споделяйки личните си впечатления и изразявайки благодарност към агенцията и персонално към Георги Харизанов. Възхитена съм от личното отношение и професионализмът, от разбирането и съдействието за постигане крайната цел, а именно покупката на желаното жилище. Препоръчвам услугите на агенцията, не се колебайте! С тях се работи бързо, качествено и коректно.

345
Мария
, 31 Октомври 2021
С този коментар искам да изразя моите специални благодарности на Иван Кунев и Биляна Петкова за професионализма и търпението, което проявиха по време на целия процес свързан с покупката на нашето жилище в Ахелой. От първата ни среща до сключване на сделката се чувствахме добре посъветвани и обслужени, в ръцете на професионалисти. Всички документи бяха подготвени, също и такова за които и не подозирахме. Въпреки, че живеем в чужбина, господин Кунев се погрижи това да не е пречка. Той и колежката му африкат Биляна Петкова са изключително надеждни и точни брокери от Bulgarien property, на който може да се разчита.

Сърдечни благодарности Ви изразяват още веднъж
Мария Колева и Хендрик Евелт
344
Огнян и Нели Кирякови
София, 25 Октомври 2021
Здравейте Ваня и Bulgarian Properties,

Пиша това писмо за да изкажа нашата благодарност на Иванка Стойкова за съдействието при покупката на апартамент. Още на първата ни среща Ваня разбра какво търсим и ни показа два апартамента. Седмица по-късно подписахме предварителен договор с продавача на единия от тях.

По време на съвместната ни работа Ваня показа истински професионализъм изразяващ се в познаване на пазара на недвижими имоти и правна рамка свързана със строителството. Ваня е изключително позитивен човек, с когото общуването всеки път е приятно.

За нас е удоволствие да споделим с ръководството на фирмата за отличното ни впечатление от Иванка Стойкова. Пожелаваме й здраве и енергия да продължи работата с клиенти по своя уникално добър начин.

Поздрави и благодарности

Огнян и Нели Кирякови
още коментари
5 от 348 резултата
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа, апартаменти с една или две спални в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване