Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Селекция от апартаменти в София под 800 евро на кв.м.

2009-10-29   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Сайтът на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС вече предлага селекция от апартаменти за продажба в София на цени под 800 евро на кв.м.

Световната финансова криза доведе до спад в цените на имотите в България през 2009 г., като това важи за всички имоти, включително и апартаментите, къщите, парцели и др. имоти за продажба и наем в София. Един от най-търсените типове имоти за покупка е този на апартаменти в София на изгодна цена.

За да ви улесним в търсенето на изгодни имоти, ние създадохме специална селекция от апартаменти за продажба в София на цена от под 800 евро на кв.м. Защо под 800 евро на кв.м.? Потенциалните купувачи на апартаменти в София считат, че в настоящата икономическа ситуация 800 евро на кв.м. е справедлива пазарна цена за масовите имоти в столицата и много от тези купувачи търсят именно имоти на такива цени. Тази секция на нашия сайт ще ви помогне да идентифицирате най-евтините апартаменти за продажба в София и да осъществите изгодни покупки на имоти по време на криза.

Можете да видите всички наши оферти за продажба и наем в София тук.

Цената не винаги е единственият и определящ фактор за избор на изгоден имот и затова ви съветваме да прегледате и нашата ексклузивна селекция с НАЙ-ИЗГОДНИ ИМОТИ, която съдържа всички наши оферти на изгодни цени в цялата страна

За търсене на имот по определени параметри, можете да се регистрирате за електронно известяване и ние ще ви изпращаме по имейл всички нови оферти, които са подходящи за вас. Ще се радваме и да организираме огледи на имоти в подходящо за вас време.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас.

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване