Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Луксозният комплекс „Белведере Холидей Клуб” събра звездите на Бонд Лейбъл Парти

2009-03-05   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

ЛУКС ИМОТИ, луксозният бранд на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, бе сред главните спонсори на второто по вида си Бонд Лейбъл Парти, което се състоя на 28 февруари в изискания ресторант на чисто новия комплекс „Белведере Холидей Клуб”, собственост на Мото Пфое. Изтънченото парти съвпадна със самото откриване на комплекса, представляващ един от най-големите и стратегически проекти на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС. Гостите имаха възможност да отседнат в комплекса и сами да се уверят в немското качество, да се насладят на една специална атмосфера, екстри и обслужване.

Финес, лукс и стил на живот бяха акцентите на второто поред Бонд Лейбъл Парти, което събра хора от родния бизнес и светския елит в ресторант „Белведере Класико” в Банско. Гостите бяха посрещнати от “снежните кралици” на водка Belvedere и се забавляваха в компанията на чаша изискано шампанско Dom Perignon. Водещи на събитието бяха Бонд двойката Ива Екимова и холивудският актьор Тод Дженсън, участвал в над 50 американски продукции. В центъра на събитието бе и инвеститорът г-н Карл-Хайнц Пфое, който приветства гостите с добре дошли в комплекса и им пожела една приятна и пълна с изненади вечер.

Присъстващите на тематичното парти най-много се забавляваха с традиционната игра на рулетка, която донесе изключителни награди на късметлиите. БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС подари четири уикенда в Банско в новооткрития комплекс „Белведере Холидей Клуб”. Виенската сладкарница на комплекса “Belvedere Wiener Conditorei” беше преобразена в покер зала, където се състоя и турнир по покер, а единствената дама участник Гери от „Огледала” си тръгна с награда яхтен уикенд, осигурен от лидера в бранша Сън Сийкър и бутилка Дом Периньон. За настроението на отбраните гости се погрижиха музикантите от „305”, а през цялата вечер погледите на присъстващите приковаваха моделите на агенция EXPOSE, за чийто стайлинг се бяха погрижили от салоните Магама. С VIP-присъствие се отчетоха представителите на ЛУКС ИМОТИ и БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, консултантската фирма „Макс Консулт.БГ" и собственикът на комплекс Флоримонт; бизнес дамата Петя Стаевска в компанията на съпруга си; Цеци Красимирова, Радост от „Огледала”, TV водещият Крум Савов, Румънеца, италианският посланик, кметът на град Банско и други известни личности.

„Белведере Холидей Клуб”

Гледайте интервю с известните личности на Бонд Лейбъл Парти

Гледайте видео от Бонд Лейбъл Парти

Разгледайте нашите оферти в Банско

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване