Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС добавя към портфолиото си услуги по бизнес брокеридж през новия си бранд BusinessForSale.BG

2009-10-14   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

През последната една година отчетохме увеличен брой на запитванията от наши клиенти, които търсят решение за продажбата на своя готов бизнес или части от него. Множество фактори влияят на собствениците на компании в решението им за продажба на собствения си бизнес. Желанието ни да помогнем на нашите клиенти, както досега сме правили при продажбата на техните имоти, ни подтикна да създадем най-новата ни дъщерна структура BusinessForSale.BG. По съществото си тя е консултантска организация, която се занимава с посредничество при покупко-продажбата и маркетинга на компании, бизнеси, предприятия, марки, патенти, лицензи, франчайз и други.

BusinessForSale.BG ще постави началото на реално търсене и предлагане и съответно на по-прозрачен и достъпен за инвеститорите пазар за покупко-продажби и наеми на вече работещи бизнеси. Към момента на пазара в България липсва систематизирана информация за това какви бизнеси се продават и на какви цени. На уебсайта на новата марка www.BusinessForSale.bg се предлагат над 200 оферти за продажба на бизнеси в цялата страна, като се очаква броят им непрекъснато да нараства. Това са не само големи предприятия, но и микро и малки компании, които са на по-ниски цени и съответно могат да бъдат и по-бързо ликвидни.

Анализ на пазара на BusinessForSale.BG показва, че в момента две трети от активно работещите фирми в България изпитват значителни затруднения в дейността си, както и сериозни нарушения в баланса на финансовите си потоци. Най-сериозни негативи от кризата търпят големите фирми, с най-широко разгърнат бизнес, а малките им конкуренти са в относително по-добро финансово състояние заради ниските си разходи и по-оптимизирани структури.

Вижте пълния анализ на BusinessForSale.BG

Бългериан Пропертис ООД е номер 1 в продажбите на имоти на местни и чуждестранни купувачи от създаването си през 2003 година до днес. Компанията се разви бурно през пиковите години на сектора на недвижимите имоти у нас, реализирайки завидно портфолио от над 37 000 имота за продажба, както и десетки хиляди успешно реализирани продажби на имоти през всичките години от съществуването си. Към днешна дата няма нито една друга агенция за недвижими имоти, която може да се похвали с толкова голям брой продадени имоти, с такова качество на обслужването и с толкова много натрупани знания и опит в различните аспекти на маркетинга, рекламата, правните норми и модерните бизнес модели в сферата на недвижимите имоти.

Ако имате въпроси относно новата ни инициатива или желаете да купите или продадете бизнес, можете да се свържете с нас на тел: 02 9 11 50 или на е-мейл

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване