Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС анализира застраховките на недвижимо имущество по TV2

2009-02-13   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

На 12 февруари Оперативният директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Полина Стойкова коментира пазара на застраховки във вечерната новинарска програма на националната ефирна телевизия TV2.

Полина Стойкова обясни, че като цяло българите не са свикнали да застраховат имотите си, като изключение от правилото са по-заможните клиенти. Според статистиката на отдел „Застраховки” на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС повечето застраховки, направени в района на София, са за апартаменти между 70 000 и 100 000 евро.

Застрахователната премия се определя на база тарифите на застрахователната компания и в зависимост от вида и местоположението на застрахованото имущество, неговата застрахователна стойност, договорения обхват на покритието и конкретните рискови фактори. Жилище в София за 50 000 евро може да се застрахова за основно покритие за около 150-200 лв. За допълнително покритие и включване на обзавеждане и битова техника, застраховката се оскъпява.

За разлика от българските ни клиенти, чуждестранните изискват в почти 100% от случаите да им се направи застраховка на имота. Именно затова още от самото начало на дейността си БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС създадоха отдел „Застраховки”. Освен всичко, този отдел се грижи да следи изтичането и подновяването на застраховките и помощ при настъпване на застрахователно събитие. Освен застраховки на недвижимо имущество компанията предлага и всички други видове застраховки.

Резултатът от дейността на отдела е, че за трета поредна година отдел „Застраховки” на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е брокер номер 1 в страната на една от най-големите застрахователни компании на българския пазар.

За повече информация, моля свържете се с нашия специалист застраховки Галя Златанова по имейл или на телефон 02 868 11 88, мобилен 0888 880 859.

Прочетете повече за застрахователните ни услуги

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване