Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС с награда за застрахователен брокер на годината

2009-02-16   |  Централен офис, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

За трета поредна година БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС получи отличието брокер номер едно на Алианц България в страната в категорията "Имуществени застраховки". Наградата бе връчена на застрахователния експерт на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Галя Златанова по време на конференция на застрахователната компания в Парк Хотел Москва на 16.02.2009 г.

Отдел „Застраховки” на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е един от първите отдели на компанията, като освен сключване на имуществени застраховки на своите клиенти, този отдел се грижи да следи за изтичането и подновяването на застраховките и да предоставя помощ при настъпване на застрахователно събитие. Освен застраховки на недвижимо имущество компанията предлага и всички други видове застраховки.

За консултации и сключване на застраховки, можете да се свържете с Галя Златанова по е-мейл или да се обадите на телефон 02 868 1188 за цялата страна.

Още по темата:

Застраховката на недвижимо имущество - излишен разход или необходимост. Цени на застраховките.

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС анализира застраховките на недвижимо имущество по TV2



  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване