Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС с награда за застрахователен брокер на годината

2010-03-08   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

И тази година БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС бяха отличени с наградата „Най–успешен съветник по имуществени застраховки” в годишния конкурс на Алианц България за изминалата 2009 г. Наградата бе връчена на застрахователния експерт на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Галя Златанова по време на Търговска конференция на застрахователната компания в Парк Хотел Москва на 26.02.2010 г.

Отдел „Застраховки” на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е един от първите отдели на компанията, като освен сключване на имуществени застраховки на своите клиенти, този отдел се грижи да следи за изтичането и подновяването на застраховките и да предоставя помощ при настъпване на застрахователно събитие. Освен застраховки на недвижимо имущество компанията предлага и всички други видове застраховки.

За консултации и сключване на застраховки, можете да се свържете с Галя Златанова по е-мейл или да се обадите на телефон 02 9 11 50 за цялата страна.

Застраховка на недвижимо и движимо имущество

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване