Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имаме нов формат на офертите и ви каним да го разгледате!

2011-07-05   |  BULGARIAN PROPERTIES

BULGARIAN PROPERTIES с удоволствие ви представят новия формат на офертите си. Новият формат е много по-интуитивен и още по-информативен, като ви позволява да направите виртуална разходка в избрания от вас имот.

Разгледайте нашите топ оферти

или

търсете имот по ваши критерии

Добавили сме и нови елементи към многото, които вече предлагаме, като например лесна за ползване карта с местоположението на имота, поле за абонамент за нашия седмичен бюлетин, чрез който ще можете да следите тенденциите на имотния пазар, както и нов по-добър формат за представяне на снимките на имота.

Новият формат на офертите позволява на посетителите по-бързо и по-лесно да намерят информацията, която търсят, като например цената на имота (с възможност за директно обръщане в няколко основни валута) и брокера на офертата. Запазили сме всички елементи, които правят всяка оферта уникална, като статистиката на имота, характеристиките на имота и района и всички линкове, чрез които можете да сте информирани за промени в цената на имота и да потърсите съвет.

Тъй като ние в BULGARIAN PROPERTIES се стремим да сме една стъпка пред постоянно променящия се имотен пазар и вкусове на клиентите ще продължим да подобряваме нашия сайт и да обогатяваме услугите си.

Надяваме се да намерите новия формат на офертите ни полезен и функционален, като ще се радваме да получим вашите коментари!

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване