Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС участва в изложение за недвижими имоти в Кувейт

2009-02-03   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС участва в двудневно изложение за недвижими имоти, което се проведе на 25 и 26 януари 2009 г. в Кувейт. То се състоя в зала Ал-Рая на Хотел „Кортярд Мариот” и темата му бе „Най-добрите недвижими имоти се събират в Кувейт” (Most Powerful Real Estate Gathering in Kuwait). Посетителите на изложението имаха възможност да разгледат и избират имоти както в Кувейт и района на Персийския залив, така и по целия свят.

България се радваше на голям интерес сред посетителите и потенциалните купувачи. Основните дадености на нашата страна, които се харесват на кувейтските купувачи, са прекрасната природа и благоприятният климат, подходящ както за зимен, така и за летен туризъм. Зеленината на родния пейзаж и гостоприемството на българите са основните характеристики, които привличат кувейтските купувачи в България.

Разгледайте нашите горещи оферти

  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване