Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС връчи традиционните си годишни отличия

2010-12-21   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС връчи традиционните си годишни отличия за успехи постигнати от компанията и нашите сътрудници в цялата страна през годината. Това се случи по време на коледното парти на компанията, което се състоя на 19 декември в София. Ето и част от наградените офиси и колеги в отделните категории:

• За 3-та поредна година офис Жилищни и търговски имоти в гр. София спечели отличието „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалния директор на офиса Светослав Друмев.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент 2010” също отиде при офис Жилищни и търговкски имоти в гр. София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2010” тази година бе спечелена от Динко Славов – регионален мениджър на офис Бургас.

Стела Стойчева от офис Наеми гр. София тази година пребори силната конкуренция от град Варна и получи наградата „Най-голям брой сделки с наеми 2010”.

• Награда за „Най-голямо увеличение на продажбите 2010 г.” получи офис Стара Загора. Радостни сме да съобщим, че БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ще стартира с нов офис в този град от началото на 2011 г.

• Специалната награда за „Цялостен принос за развитието на компанията 2010 г.” беше връчена на нашия Екип ‘Website Development’ – Анна Хинова - Главен редактор, Велимира Димитрова - Главен редактор и Радослав Пеев - Старши уеб разработчик. Това са хората, които с допринесоха за стартирането на нашия нов уебсайт, който се гордее с пълноправни версии на 3 езика, модерна визия, новаторство и хиляди оферти за продажба и наем на атрактивни имоти в цялата страна.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти Весели празници и спорна Нова година!

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване