Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Списание "A Place in the Sun": Следващите няколко месеца ще са най-доброто време за купуване на имот в България

2010-01-29   |  Сп. A Place in the Sun, бр. януари 2010

В броя си от месец януари 2010 г. авторитетното британско списание „A Place in the Sun” публикува класация за Топ 10 на имотните дестинации в света, предпочитани от британците. България се нарежда на десето място в тази класация, като според списанието цените на имотите в страната ни са паднали средно с 28 процента за една година.

Според списанието експертите прогнозират, че цените почти са стигнали дъното и че през следващите няколко месеца ще е най-доброто време за купуване на имот. Списанието пише, че сега наистина е правилният момент за закупуването на ваканционен имот на морето или в планината или на селска къща, като цените на места са паднали до 50 процента.

„A Place in the Sun” пише за Банско – най-известния зимен курорт в страната, както и за Слънчев бряг, където купувачите вече могат да се сдобият с ваканционен имот на много изгодна цена. В броя се споменава и за доста по-ниските цени на апартаментите в София, за интересните предложения в района на Пловдив и за привлекателните цени на апартаментите на първа линия в Созопол.

Ако желаете да получите по е-мейл пълния анализ на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС на пазара на имоти и прогноза за 2010 г., моля натиснете тук.

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване