Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Годишни награди на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

2008-12-22   |  Централен офис, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС връчи годишните си награди за 2008 г. на церемония, която беше част от коледното парти на фирмата. То се състоя на 19-ти декември в София. На церемонията присъстваха сътрудници на компанията от всички офиси в страната. Наградите бяха връчени от съоснователите на компанията - Михаил Чобанов и Никола Стоянов. Ето и победителите в различните категории:

  • За втора поредна година наградата за най-голям брой сделки беше връчена на Офис Слънчев бряг и на регионалния директор Цветан Петракиев

  • В категорията най-скъпа продажба на апартамент за 2008 г. победител е Офис Варна с регионален директор Евгени Златев

  • Най-скъпа продажба на земя през 2008 г. е осъществена от Офис Бургас с регионален директор Невена Цветкова

  • Офис Кърджали спечели приза за най-скъпа продажба на къща за 2008 г.

  • Сергей Пеловски от централния офис в София спечели наградата за най-много продажби по интернет за 2008 г.

  • Призът за най-добър нов офис за 2008 г. беше връчен на Офис наеми, София.

  • И не на последно място - наградата за най-добър нов брокер заслужено получи нашият колега от Офис жилищни и търговски имоти, София Константин Калъчев.
Желаем на всички наши колеги весели празници и много успехи през новата 2009-та година!

Също така, бихме искали да изразим искрената си благодарност на всички наши клиенти и партньори, които ни дадоха своите позитивни отзиви за нашите сътрудници и тяхната дейност, което ни помогна да номинираме и изберем победителите в годишните награди на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС за 2008 г.!

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване