Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Къща на село - все по-достъпен и желан от българите имот

2009-04-21   |  Полина Стойкова, Оперативен директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС направиха преглед на пазара на селски имоти за първите три месеца на 2009 г.

Според компанията селските имоти са с разнообразни качества, като всеки район предлага имоти с уникални характеристики, местоположение, големина и др. и съответстващите им по-високи цени. Също така, във всеки район има типични параметри на селските имоти по отношение на застроена площ и големина на двора. Това означава, че според района големият двор или застроена площ не винаги служи за отличителна характеристика, която да вдига стойността и цената на имота и да го отличава от другите, тъй като множеството имоти може да са с такива параметри.

Българските купувачи на селски имоти стават все повече, тъй като почивка и отмора далеч от градовете – почивка, която всеки може да си позволи, но засега на този сегмент на пазара има повече чужденци. Тенденциите при българските купувачи на къща на село са две: тези, които търсят селски имоти близо до големите градове – на 10-20 км, с лесен достъп до града с цел постоянно пребиваване и тези, които искат да си купят селски имот не около града, в който работят, а до курортно селище или море с цел използването му за ваканция.

Ако искате да получите пълния анализ на имейла си, моля натиснете тук.

Задайте критериите на търсения от вас имот и ние ще ви помогнем да го намерите или се обадете в централния ни офис на телефон 02 868 11 88.

Разгледайте всички наши оферти на селски къщи

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване