Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ЛУКС ИМОТИ - луксозният бранд на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ще бъде основен участник на изложението LUX ONLY 04.12-07.12.2008 г., София

2008-11-25   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

Луксът винаги ще е добра инвестиция. Елате и вижте защо…

За втори пореден път ЛУКС ИМОТИ, луксозният бранд на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, ще участва на изложението за луксозни стоки и услуги LUX ONLY, което ще се проведе от 04.12 до 07.12.2008 г. в Интер Експо Център, София.

Заповядайте на щанда на ЛУКС ИМОТИ в Зала 4, където ще представим ексклузивна селекция от най-качествените имоти в България и чужбина.
Само в дните на изложението нашите клиенти ще получат атрактивни отстъпки и специални условия за покупка.

Оставете вашите контакти и ако закупите, продадете, вземете под наем или отдаде под наем с нас в дните на изложението или в следващите шест месеца, ще получите специален подарък – незабравим СПА уикенд в луксозния Реденка Голф и Ски Клуб до Разлог.

За посетителите на изложението, организаторите са подготвили множество интересни събития – конференции, атрактивни томболи, аукциони, модна фиеста, гурме изненади, всички те подправени с много стил и блясък.

Ако желаете среща с нашите представители се обадете на тел. 0883 888 888 или оставете данни за контакт и ние ще се свържем с вас.

Работното време за посетители ще бъде между 12:00 - 22:00 часа. Посетителите ще могат да ползват платения обществен паркинг, разположен пред сградата на Интер Експо Център. Директен достъп до изложбения център има и с автобус номер 114.

Очакваме ви!

---
Авторски права: 2008 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2008.


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване