Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Оперативният директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС: Моментът вече е подходящ за покупка на имот

2009-08-18   |  Велимира Димитрова, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Оперативният директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Полина Стойкова бе гост на предаването „Добър ден” на програма „Христо Ботев” на 18.08.2009. Темата на предаването бе цените на имотите в момента, колко са се понижили през последните няколко месеца, дали ще се понижават още, кой купува на пазара в момента и какви са рисковете за купувачите, които надценяват възможностите си.

Полина Стойкова коментира, че през последните няколко месеца цените на имотите наистина паднаха, но много хора очакват да падат още и са в позиция на изчакване. На въпрос дали са стигнали дъното тя не се зае да прогнозира дали ще падат още, но посъветва бъдещите купувачи да ходят на огледи, да се информират за пазара и да се консултират със специалисти.

Относно това, дали сега е подходящият момент за покупка на имот, Полина Стойкова отговори, че ако говорим за добри цени, изгодни оферти и голям избор, да, можем да кажем, че кризата, в която се намираме в момента е много подходящ момент за покупка на имот. В момента купувачите със спестени пари вече могат да си позволят да си купят по-голямо жилище с този бюджет. 2009 г. преминава под знака на пазар на купувача и именно сега купувачите имат сила при преговорите и успяват да получат много добри условия.

Прочетете цялата статия

Съвети към купувачите по време на криза

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване