Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Неработни дни на Централния офис на BULGARIAN PROPERTIES за Великден

2012-04-12   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

Тъй като наближава един от най-светлите християнски празници - Великден - екипът на BULGARIAN PROPERTIES информира своите клиенти и партньори, че по време на официалните почивни дни за страната от 13-ти до 16-ти април централният офис на компанията ще бъде затворен.

В случай че искате да се свържете с нас по време на празниците, можете да се обаждате на тел. 02 9 11 50 или да се свързвате с нашите регионални офиси, които биха могли да организират среща или оглед при предварителна уговорка. Ще се опитаме да бъдем максимално полезни и по време на почивните дни.

Ако желаете да си уговорите среща с нас или да организирате оглед след празниците, ще се радваме да ни пишете или да ни се обадите!

Весели празници!

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване