Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Ексклузивен проект на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС отличен с приз "Най-добър проект" 2009

2009-06-19   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

На 18 юни 2009 г. в Шератон Хотел София се състоя официалната церемония по връчване на първите международните награди в областта на архитектурата и строителството “НАЙ-ДОБЪР ПРОЕКТ” 2009.

Общо 24 номинирани проекта кандидатстваха за осем топ награди в няколко категории, като всеки един от тях беше прецизно оценен от десетчленно жури.

Logo awardБЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС се представи с ексклузивния си проект „Porto Paradiso” в Свети Влас, който срещна голяма подкрепа от страна на интернет потребителите и спечели приза за интернет гласуване.

„Porto Paradiso” е един от най-качествените морски проекти в България, разположен на първа линия море и само на минути от яхтено пристанище "Марина Диневи" в елитния курорт Свети Влас. „Porto Paradiso” е класическа сграда в средиземноморски стил с колони, сводове и много красиви елементи по фасадата, като специално внимание е отделено дори и на най-малките детайли.

Победителите в другите категории бяха проектът Orange Country, ваканционно селище Санта Марина – Созопол, Еко „Гранд Мехомия – СПА”– Разлог, Арена Марина Диневи – Свети Влас, Florimont Bansko, комплекс „StellaBoyana” – София, Sky Buildings – Пловдив.

Сред гостите имаше известни руски и български бизнесмени, строителни предприемачи, инвеститори, модели на агенция Експоуз, мисис България 2008 Галина Иванова, Олга Ускова, членовете на почетното жури и други.

ВИП гост на церемонията беше известеният актьор и певец Михаил Боярский, познат от руския филм „Тримата мускетари”. Специален подарък за гостите на тържествената вечеря беше неговото изпълнение на култовата песен „Пара, пара, пара парадуемся”. Миро и балетът на „оМИРОтворен” бяха част от спектакъла след официалната церемония. Изпълнението на Владо Димов също грабна сърцата на дамите. Събитието беше закрито с изпълнението на балетът Panthera show. Те пристигнаха с художествения си ръководител Влада Парфьонова – балерина на Болшой театър.

Гледайте интервю с Управляващия директор на ЛУКС ИМОТИ - луксозният бранд на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване