Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Интервю със Силвия Гочева, мениджър наеми в офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС: Туристите все повече предпочитат почивка в апартаменти тип "хотел апартмънтс"

2010-08-03   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Репортаж, излъчен в централната емисия новини на телевизия PRO.BG на 31 юли 2010 г. коментира, че сезон 2010 регистрира 5% ръст на туристите по българското Черноморие, но и намалената им платежоспособност заради кризата. Хотелиери свързват ръста на туристи с добрата реклама, започнала още от зимата, като туристите, които правят ранна резервация могат да получат намаления от 10-20%. Според репортажа този сезон има повече англичани и руснаци по българското Черноморие, като все повече българи също го предпочитат пред Гърция и Турция.

Според Силвия Гочева, мениджър „Наеми” в офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, туристите предпочитат апартаменти тип „хотел апартмънт”, за да могат сами да си разпределят времето и да не се съобразяват в хотели с другите туристи. Така те могат самостоятелно да изкарат със семейството си или с друго приятелско семейство една спокойна и хубава ваканция.

Разгледайте нашите оферти на имоти под наем в и до Варна

Разгледайте нашите оферти на имоти за продажба във Варна и региона



Гледайте интервюто по PRO.BG:

Get the Flash Player to see this player.



---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване