Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

По морето: Търсят се апартаменти от 20 до 40 хил. евро

2010-10-13   |  profit.bg, 13.10.2010

Продажбите в летните курорти обикновено се активизират през лятото. През тази година има ръст в реализираните продажби от 20% средно за северното и южното Черноморие спрямо продажбите от лято 2009 г., съобщиха от Бългериан Пропертис за Profit.bg. Продължават да преобладават покупките на апартаменти на ниски цени - между 20 000 и 40 000 евро.

Купувачите продължават да бъдат нерешителни и оглеждат множество имоти, преди да изберат, т.е. до сделки все още се стига след продължително проучване. Средната цена на продадените през изминалите 3 месеца апартаменти в района на к.к. Слънчев бряг е 38 000 евро.

Средната цена на кв.м на продадените апартаменти е 510 евро, като цените на кв.м варират между 370 и 770 евро. В по-ниския ценови клас са апартаменти близо до Слънчев бряг или необзаведените, а над 500 евро на кв.м са предимно напълно завършени и обзаведени апартаменти в курорта.

Данните на Бългериан Пропертис показват, че няма промяна в ценовите нива на продадените апартаменти по морето през лятото на 2010 г., спрямо предното лято и спрямо предходните тримесечия на 2010 г. Има увеличение на броя на реализираните продажби, което е добър индикатор за активизация на този силно засегнат от кризата пазарен сегмент.

Разгледайте всички наши оферти на морски апартаменти

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване