Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Юни е най-успешният и динамичен месец за сделките с недвижими имоти

2009-07-13   |  Полина Стойкова, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Отчетен е значителен напредък при продажбите на недвижимите имоти през юни след стабилизацията на пазара от март до май, когато реализираните сделки са били със сходни обеми. Данните на националната агенция за недвижими имоти “Бългериан Пропертис” сочат, че броят на сключените договори за покупка през изминалия месец бележи ръст с 50% спрямо май. Специалистите уточняват, че тези продажби са реализирани на цени с около 50% по-ниски от първото тримесечие на 2009 г., като това важи за всички видове имоти.

Проучването на компанията за недвижимости сочи, че броят на сделките със завършени имоти е съпоставим с обема осъществени продажби през юни 2008 г. Реализираните договори през изминалия месец при жилищата “на зелено” спрямо същия период на миналата година отбелязват спад с 88%. Според специалистите това потвърждава тенденцията за отбягване на покупката на апартаменти “на зелено” от страна на купувачите поради големия риск, който тя носи, а и поради голямото предлагане на вече завършени имоти.

Прочетете цялата статия

Разгледайте нашите НАЙ-ИЗГОДНИ ОФЕРТИ

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване