Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Апартаменти на половин цена

2009-06-24   |  Посоки, Плевен, бр. 116, 22.06.09, с. 2

Апартаменти на половин цена излизат на пазара. Това показва проучване на "Бългериан Пропертис".

Най-големите намаления в столицата са от порядъка на 50-60%, а най-малките - на 1,5%. С 13,23% са спаднали като цяло офертните цени на имотите в столицата от началото на годината. В идеалния софийски център имотите са поевтинели с 14,9% и вече се предлагат при средна цена от 1800 евро на кв. м. На жълтите павета и около Докторския паметник стойността им е между 2000 и 2800 евро. В широкия център жилищата са поевтинели с 9,34% до около 1190 евро на кв. м. Имотите около престижния бул. "България" вече струват с 12,96% по-малко и се търгуват при цени до 978 евро на кв. м. С малко над 12% са поевтинели и домовете в "Лозенец" и се предлагат на 1600 евро. Офисите за продажба са с намалени цени в порядъка на 1-2%, но има и такива с 58% по-ниска.

Реално сделки обаче се сключват на още по-ниски цени, след допълнителни намаления и преговори с продавачите, се казва в анализа. Така имотите реално се продават през 2009 г. на 25-28% по-ниски цени в сравнение с 2008 г.
Купувачите могат да се надяват да смъкнат офертната цена с около 15%.

Разгледайте нашите НАЙ-ИЗГОДНИ ОФЕРТИ

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване