Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Цените на имотите в София на нива от 2005 г.

2011-07-11   |  Дума, бр.154, 08.07.11

На база на офертни цени от сайта на BULGARIAN PROPERTIES средната цена на кв. м. в София се е понижила през второто тримесечие на 2011 г. с 5% спрямо първото тримесечие на годината и е на стойност, която се равнява на края на 2005 г. Цените на пазара на имоти забавят спада си, а сделките се увеличават, сочи анализът за състоянието на пазара.

През първото полугодие на 2011 г. най-активни са пазарите в София и по Южното Черноморие, като в столицата той е движен изцяло от български купувачи, а по морето - почти 100% от руски купувачи. Продажбите в тези 2 региона съставляват 40% от общия обем в страната, което им дава водеща роля при определяне на пазарните тенденции в жилищния и ваканционния сегмент.

Последните данни сочат, че през изминалите 2 месеца тенденцията е да се купуват по-евтини жилища в столицата - между 30 000 и 45 000 евро, а активността при луксозните имоти се забавя със започването на летния сезон.

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Ако искате да получите на имейла си пълния анализ на BULGARIAN PROPERTIES за второто тримесечие на 2011 г., моля натиснете тук

  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване