Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти на промоция

2009-11-11   |  Сп. Имам Имот, ноември-декември 2009 г., със съкращения

Масово предлагане на имоти с намалени цени - това може да види всеки, решил да потърси нов дом през последните няколко месеца. Дори при бегъл преглед на офертите на различните посреднически компании веднага се набиват на очи дебело зачертаните стари цени и изписаните до тях нови оферти на продавачите.

Разликата в цените понякога е до 60% и зависи от конкретния имот. При някои тя е 2000 евро, но при други стига до няколкостотин хиляди евро. Значителни намаления в офертите има както за жилища, които са още в процес на изграждане, така и за луксозно довършени къщи и кооперации. Причините за масовите “промоции”, естествено, са слабото търсене на имоти заради кризата и все още ограниченото банково кредитиране в сектора. Изборът на жилища в момента е толкова голям, че всеки, който разполага с пари в брой, може да договори имот на наистина изгодна цена.

В сайта на “Бългериан Пропертис” има специален раздел за имоти с намалени цени и броят на тези оферти всяка седмица е почти равен на броя на новопубликуваните предложения.

От “Лукс Имоти” също са направили селекция на жилища с намалени цени, която включва имоти за продажба и за отдаване под наем.

Наблюденията на специалистите в бранша сочат, че вероятността за продажба на един имот, чиято цена е намалена, се увеличава. От това печелят и двете страни - купувачите правят изгодна сделка, а продавачите финализират сделка въпреки трудните условия на пазара.

Много от жилищата “на промоция” са луксозно обзаведени, с нови мебели и електроуреди, което спестява време на потенциалния купувач. Така той може да се нанесе веднага след приключване на сделката. Например луксозно обзаведен тристаен апартамент с площ 126 кв. м в централната част на София се продава за 330 000 евро, като цената е намалена със 120 000 евро. Жилището интригува със забележително местоположение и отличното качество на всеки детайл.

Друго луксозно тристайно жилище, с площ 80 кв. м, в близост до Докторски паметник, е с първоначална цена 380 000 евро, а в момента се предлага само за 185 000 евро. “Всяко помещение е самостоятелен шедьовър, който се влива в общия артистичен дух на френския стил”, пише в обявата.

Апартаменти в комплекса от затворен тип “Белведере Холидей клуб” в Банско, на около 400 м от кабинковия лифт, се предлагат на цени 34 957 евро при първоначално обявени 55 736 евро.

В новостроящия се комплекс “Венус”, разположен в полите на Витоша, недалеч от бул. “Черни връх” в София, можете да си купите жилище срещу 31 083 евро.

Една от най-изгодните оферти е за двустайно жилище в напълно завършения комплекс “Белмонт” в Банско. Цената в момента е 28 хил. евро при първоначално обявена цена от 76 000 евро.

Прекрасен дом с престижна локация, носещ духа на стара София на ул. “Леонардо Да Винчи”, с площ от 100 кв. м, е намален от 550 000 на 189 000 евро. Жилището е с функционално разпределени помещения - две големи спални, дневна с балкон и голяма баня с тоалетна.

Селекция от апартаменти в София под 800 евро на кв.м.

Разгледайте нашите НАЙ-ИЗГОДНИ ОФЕРТИ

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване