Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Македонци купуват апартаменти в Банско и Боровец

2010-03-17   |  Сп. Капитал, Македония

В броя си от 4 март 2010 г. македонското бизнес списание „Капитал” публикува материал за пазара на ваканционни имоти в България. Според авторът на статията Горан Лефков една от най-често срещаните реклами в големите ски курорти в България е за продажба на хотели. В момента се продават над 700 хотела. Списанието пише още, че българските агенции за недвижими имоти твърдят, че в момент най-многобройните продавачи са британците, а купувачите най-често са гърци, сърби и македонци.

Списанието цитира Оперативния директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Полина Стойкова, която казва, че всяка седмица компанията организира все повече огледи на имоти в Банско за македонци. Според нея македонските купувачи са добре информирани за движението на цените в цяла България, но техният интерес е насочен главно към туристическите центрове в западна България.

Най-големи намаления има при имотите в Банско, където студио от 25 кв.м. може да се купи за 11 000 евро.

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване