Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Управляващият директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Михаил Чобанов в "Денят започва" по БНТ

2008-10-08   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

Управляващият директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Михаил Чобанов бе гост на сутрешното предаване на БНТ „Денят започва”.

Михаил Чобанов отбеляза, че няма криза на пазара за недвижими имоти в България и че само в сегмента на ваканционните имоти има намаление на цените, което се дължи предимно на лоша локация и некачествено строителство.

На въпрос на водещите относно падането на цените на имотите, господин Чобанов наблегна, че трябва да се прави разлика между отделните сегменти на пазара, а не всички да се слагат под един знаменател. Така трябва да има ясно разграничаване между ваканционни, жилищни и бизнес имоти, като всеки от се различава от останалите.

По молба на водещите за съвет към купувачите на имоти, Управляващият директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС посъветва да се купуват качествени имоти, като клиентите бъдат водени от качеството на строителството, от местоположението на имота и от удобствата, които се предлагат, както и добрата цена.


Вижте интервюто по БНТ

---
Авторски права: 2008 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2008.


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване