Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Строят модерна жилищна сграда над яхтеното пристанище в Балчик

2010-02-25   |  stroitelstvoimoti.com, 22.02.2010

На финален етап е реализацията на жилищния проект „Балчик Бей Апартмънтс“. Обектът се изгражда в едно от най-романтичните градчета по Черноморието - Балчик. Сградата е разположена на възвишение, точно над яхтеното пристанище в курорта, откъдето се разкриват великолепни гледки към морето. В непосредствена близост до комплекса се намира и новопостроеното голф игрище, проектирано от световноизвестния Иан Уснам. Местоположението на „Балчик Бей Апартмънтс“ се допълва от спокойствието на района и бързия достъп до града и плажа.

Архитектурният проект е изработен от арх. Елена Иванова. Строител и инвеститор на модерния ваканционен обект е „Гранит-91“ ООД.

Общата разгъната застроена площ на зданието е 1500 кв. м. То включва 19 апартаменти и студиа с гледка към морето. Жилищните площи в комплекса са с квадратура от 17.95 кв. м до 61.62 кв. м. „Балчик Бей Апартмънтс“ ще разполага с басейн и кафе-ресторант. За удобство на обитателите на сградата ще има портиер, както и персонал за поддръжка и управление.

Строителните работи са започнали през ноември 2007 г. В момента обектът е пред акт 15. Очаква се сградата да бъде изцяло завършена през май 2010 г.

От оторизираната агенция за продажбите БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС съобщиха, че цените в този комплекс започват от под 400 евро на кв. м и 7500 евро за имот.

Разгледайте Балчик Бей Апартмънтс

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване