Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нов комплекс ще строят в Люлин

2009-11-12   |  Сп. Имам Имот, ноември-декември 2009 г., със съкращения

Строителството на нов жилищен комплекс ще започне през март 2010 г., съобщиха от компанията за недвижими имоти “Бългериан Пропертис”.

“Люлин Суитс” ще бъде разположен в 8-и микрорайон на столичния квартал Люлин, зад супермаркет Била. Комплексът ще се състои от две сгради, в които ще има общо 26 апартамента, 2 магазина и 3 офиса. В зависимост от желанието на клиента, жилищата ще бъдат напълно или частично завършени. Комплексът ще разполага с подземни паркоместа и мазета към всеки апартамент, които ще се плащат отделно.

Цената, на която се предлагат имотите в бъдещия комплекс, е 570 евро/квадратен метър (при предаване на замазка и шпакловка). Комплексът трябва да бъде завършен за около 20 месеца - през ноември 2011 г.

“Люлин Суитс” е разположен на малка уличка, в близост до която се намират станция на метрото, автобусна спирка и широкият булевард “Царица Йоана” с бърз достъп до центъра на града. В района се намират още магазинът за бяла и черна техника “Технополис”, няколко училища, детски градини, медицински центрове, ресторанти и кафенета. Добре развитата инфраструктура гарантира комфортен начин на живот за всеки, решил да си купи имот в новия комплекс. Районът е предпочитан от семейства с деца и млади хора основно заради удобствата на квартала, добрите транспортни връзки и изгодните цени на имотите.

Проектът “Люлин Суитс” е дело на Artnewvision - едно от успешните архитектурни студиа в София. Двете жилищни сгради ще са разположени в общ парцел, който е с излаз на две улици. От запад това е улица “Гоце Делчев”, която се явява главен подход и към нея е ориентирано влизането в подземния гараж, обслужващ комплекса, както и подхода към сграда “А”. От юг ще бъде изградена тупикова улица, осигуряваща достъпа до сграда “В”. Основната цел при проектирането е била доброто функционално решение на отделните апартаменти и на общите комуникационни пространства, добра организация на пространствата между сградите, лесна и удобна връзка с общите части и с градинката около двата блока, както и разумно усвояване на площите на парцела.

Проектът е съобразен с градоустройствените ограничения на парцела - нормативни отстояния между съществуващи и новопроектирани сгради, застроителни показатели, допустима височина на сградите, основни подходи, максимално ослънчаване и добро проветрение, осигуряване на необходимостта от паркоместа. Двете сгради имат общ сутерен, където ще бъдат разположени паркоместата и мазетата към отделните апартаменти.

До подземното ниво ще стигат двете стълбища и двата асансьора на сградите, за да се осигури лесен и директен достъп на живеещите в комплекса. На партерното ниво, освен главните входове на сградите, ще има два магазина с връзка към ул. “Гоце Делчев” (за бл. “А”), и офисна част с отделен вход (към блок “В”).

“Люлин Суитс” ще бъде изграден от строително-предприемаческата компания “Чобанов и Стоянов” ООД. В своето портфолио фирмата има над петнадесет завършени жилищни и ваканционни комплекса. Тя е позната с високото качество на обектите си, спазването на сроковете на завършване и на поетите ангажименти. “Чобанов и Стоянов” ООД е дъщерна фирма на “Бългериан пропертис”.

Собствениците на апартаменти в “Люлин Суитс” ще могат да се възползват от услуги, свързани с поддръжката, управлението и отдаването под наем на техния имот, които се предлагат от фирма PropertyManagement.BG, уточниха още инвеститорите. Компанията би могла да бъде ангажирана с цялостното управление на комплекса, в случай че мнозинството собственици решат да се възползват от услугите.

“Люлин Суитс” ще бъде построен с най-висококачествени и модерни строителни материали и техники, предлагайки енергийно ефективни домове, които са лесни и евтини за поддръжка.

Сградата и апартаментите ще бъдат завършени в съответствие с БДС - “на машинна замазка и шпакловка”, с входни врати от МДФ и ПВЦ дограма.

Общите части на сградата ще са напълно завършени - стени с латекс, гранитогрес на пода и осветителни тела - плафони. Срещу допълнително заплащане фирма “Чобанов и Стоянов” ООД предлага довършване до ключ с качествени български материали, избор на плочки, ламинат и на латекса за стените.

Компанията за обзавеждане и интериори FURNISH.BG/Home Design пък предлага изгодни пакети за обзавеждане. Техните цени зависят от типа на апартамента - около 5000 евро за студио (боксониера), 6200 евро за двустаен апартамент (с една спалня) и 7300 евро за тристаен апартамент (с две спални). Пълният пакет за обзавеждане включва абсолютно всичко необходимо, за да може имотът да бъде използван от собствениците или наемателите.

Всеки апартамент в “Люлин Суитс” може да бъде резервиран с депозит от 5% от покупната цена. От “Бългериан Пропертис” предлагат различни схеми на плащане и отстъпки за своите клиенти.

“Люлин Суитс”

Разгледайте нашите НАЙ-ИЗГОДНИ ОФЕРТИ

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване