Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Информация за остров в р. Дунав за продажба във връзка с публикация във в-к "Телеграф" от 20.08.2010 г.

2010-08-20   |  Полина Стойкова, Оперативен директор, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

На 20.08.2010 г. във в-к "Телеграф" излезе публикация със заглавие "Остров в Дунав частен, продават го", която касае имот предлаган от нашата компания за продажба. Можете да видите обявата за продажба на този имоти тук.

Бихме искали да поясним, че представените данни във в-к "Телеграф" не са напълно изчерпателни. Ето повече информация за този имот:

Става въпрос за имот, който по нотариален акт е 'пасище с храсти' и който е територия от земеделска земя, заобиколена от водите на р. Дунав. Намира се в местността "Острова" в землището на с. Жеглица, област Видин. Имотът е част от по-голяма територия земеделска земя, заобиколена от всички страни от водите на река Дунав. Въпросната територия граничи с канал, който е целогодишно наводнен от водите на реката и затова на практика той би могъл да бъде приет за остров. Самата местност също носи това име "Острова", поради факта, че цялата е отделена от сушата, заобиколена е от водите на р. Дунав и отстои на около 50 м от речния бряг. Това го пише и в обявата на нашия уебсайт - местността "Острова" отстои на 50 м от брега и парцелите в тази местност са "земеделска земя".

В нотариалния акт, както и в офертата, ясно е описано че земята е със статут "Земеделска земя" в землището на с. Жеглица, а не със статут на "остров"!

Също така е важно да се знае, че тази местност или територия не е остров "Голям Близнак", нито остров "Малък Близнак", нито част от тези два речни острова, поради което няма как институциите да са наясно за продажбата. Това е частен земеделски имот, който няма нищо общо с изключителната държавна собственост и който напълно законно е закупен и бива продаван.

За повече информация можете да се обадите на тел: 02/ 9 11 50 или да ни изпратите е-мейл.

---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване