Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нов комплекс в Свети Влас впечатлява с изисканост и комфорт

2009-06-29   |  Деси БАКЪРДЖИЕВА, stroitelstvoimoti.com

Застрояват последния свободен парцел на първа линия на морския бряг в Свети Влас. В най-престижната част на курортното градче ще бъде изграден луксозният комплекс “Porto Paradiso”. Обектът е разположен в непосредствена близост до модерното яхтено пристанище “Марина Диневи”.

Парцелът е бил закупен преди много години от строителния предприемач Иван Найденов. Той го е “запазил”, за да реализира проект, който да се вписва подходящо във вече напълно застроената среда и в същото време да е по-добър от всички останали. Инвестицията е съвместна между “Омакс Груп” ООД - Иван Найденов, и “Лукс имоти” ООД. Архитектурната част е дело на “Анабела Проджектс” ООД. Строителството се изпълнява от “Евробилдинг Инженеринг” ООД.

Сградата е с класически дизайн в средиземноморски стил, с колони и сводове. Интересната визия на обекта се допълва от кули при стълбищните клетки - взаимствани от българската възрожденска архитектура. Фасадата е с топли и приятни цветове. Ще бъдат използвани класически материали, модерни ажурни елементи ще допълват цялостния облик.

В архитектурно отношение “Porto Paradiso” е съобразен най-вече с местоположението - с близостта на морето и наклона на терена. Това е наложило решението за коридорна система - по средата антре, от двете страни апартаменти, като по този начин всички имат изложение и гледка към морето. Заради денивелацията зданието е на две секции, които се разминават във височина.

Разгънатата застроена площ на обекта, който разполага с 94 различни вида апартаменти от луксозен клас, е 6364 кв. м. Инвеститорите са се постарали да осигурят всички необходими удобства за бъдещите обитатели. Сградата ще бъде оборудвана с 2 луксозни асансьора с автоматични врати, които освен всички етажи ще обслужват и подземните нива. Общите части ще са оформени с елегантни окачени тавани, декорации и гранитогресни плочи, а пускането на осветлението ще е автоматично. Рецепцията и лоби зоната са решени дизайнерски, в изтънчен стил. Комплексът включва още подземен паркинг с достатъчно гаражи и паркоместа, снекбар, открит басейн с подводно осветление и отлично озеленена градина с много екзотични растения.

Стартът на строителството е даден през октомври 2008 г. Очаква се грубият строеж да бъде изпълнен до 15 май 2010 г. Планът на изграждане предвижда всички апартаменти да са завършени и с Акт 15 до 30 юни 2011 г., а обектът да получи Акт 16 до 30 септември 2011 г. При довършителните работи ще бъдат използвани висококачествени шумо-, топло- и хидроизолации на водещи производители.

На 18 юни “Porto Paradiso” бе отличен с приза за интернет гласуване по време на първите международни награди в областта на архитектурата и строителството “Най-добър проект 2009”.

Ексклузивният комплекс Porto Paradiso

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване