Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Руснаци купуват имоти във Велинград

2011-08-29   |  Република, бр. 317, 29.08.11, с. 14

Велинград е изключително популярен сред руските купувачи на имоти напоследък, заяви Полина Стойкова от Бългериън пропертис.

Руснаците много се интересуват от балнеология и възможности за придобиване на имоти в такива курорти. За съ¬жаление цените, които се оферират в момента във Велинград, са доста високи прямо това, което те са склонни да платят. Освен това няма толкова голямо предлагане на имоти, което да повлече цените поне малко надолу, коментира Стойкова.

Основно във Велинград се купуват апартаменти, като става дума както за руски, така и за български клиенти, обясни тя.

Разгледайте нашите оферти в СПА курорти


  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване