Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Директорът на Офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС за bTV: Търсят се по-малки хотели до 500 000 евро

2010-05-25   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Евгени Златев – Директор на Офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС – коментира увеличеното предлагане на хотели по Черноморието за късните новини на bTV на 19.05.2010 г.

Според офертите, които компанията предлага, в момента за продажба са пуснати над 50 хотела, близо половината от които са на морето. Около 70% от тях са по по-застроеното южно Черноморие, а останалите са на север. Голяма част от офертите са активни поне от една година.

Според Евгени Златев хотелиерите продават хотелите си заради задължения към кредитори, тъй като изпитват трудност да покриват кредитите си. Кризата в туризма също оказва голямо влияние, защото хотелските бази не се запълват на 100%. Цените на хотелите, които агенцията предлага, започват от 400 000 евро и достигат над 10 милиона евро. Ако се стигне до сключване на сделка, обикновено това става на цена, по-ниска от оферираната.

Директорът на Офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС коментира още, че търсенето на този тип имоти почти липсва, особено за големите хотели. Според него по-скоро има търсене за по-малките хотели до 500 000 евро, като интерес проявяват инвеститори от среден клас.

Съветът, който може да бъде даден на хората с много пари в брой е да купуват сега, защото цените на хотелите няма да падат повече.

Гледайте интервюто по bTV:

Get the Flash Player to see this player.



Разгледайте всички оферти на хотели на BusinessForSale.bg

---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване