Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Луксозна жилищна сграда във Видин впечатлява с елегантна визия

2009-09-14   |  Деси Бакърджиева, Строителство Имоти, 14.09.2009

В процес на реализация е проектът “Vidin Suites”. Това е новострояща се жилищна сграда, която се откроява с елегантност и лукс. Обектът е разположен на малка улица в тих жилищен квартал на Видин в близост до бул. “Симеон Велики”, който е сред главните пътни артерии на града и позволява лесен и бърз достъп до центъра. Комплексът е и само на няколко минути път с кола от историческата част, крепостта “Баба Вида” и множеството други архитектурни паметници и забележителности в района на крайдунавския град.

Инвеститор и строител на “Vidin Suites” е “Перфето Строй” ЕООД. Компанията си е създала отлична репутация през последните дванадесет години с множество построени сгради във Видин и региона. Обектът е проектиран от арх. Галя Антова. “Бългериан Пропертис” ООД е ексклузивната агенция за продажба на имоти.

Разгънатата застроена площ на луксозния проект е 3600 кв. м. Той включва 29 елегантни апартамента, разположени на пет жилищни етажа. Подземното ниво е предназначено за мазета. На партерния етаж се строят гаражи, като някои от тях са доста големи и могат да бъдат преустроени в офис или магазин.

В строителството на “Vidin Suites” се използват най-модерните енергийно ефективни материали и техники. В момента сградата е на Акт 15. Очаква се всички апартаменти да бъдат завършени до 31 декември 2009 г.


Vidin Suites

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване