Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Може да се купи къща за 3 хил. евро

2011-01-14   |  Черноморски фар, Бургас, бр. 6, 11.01.11

Селски имоти в Бургаска област има много, но предлагането е намаляло, защото цените паднаха драстично в сравнение с 2008 г. Почти във всички райони на страната има къщи за под 10 000 евро, като в някои райони дори тези имоти преобладават, казват специалистите от Бългериан Пропертис. На цени под 5 000 евро могат да бъдат купени постройки, които са в много лошо състояние, но са с големи дворове и именно те предизвикват интерес от страна на купувачите.

Най-евтини са селските къщи в села, които са значително обезлюдени и по български стандарт не са атрактивни. Така например в с.Белеврен се предлага къща за 3 408 евро. Цената е намалена с 32 %, а преди два дни имотът е бил обявен за 5000 евро.

Далеч по-скъпи са имотите по морето, както и в селата, които са по-близо до Бургас. Двуетажна къща в Каблешково се предлага за 68 000 евро. Цената е с отстъпка от 17 на сто, като предишната е била 82 000 евро. Разгънатата застроена площ е 80 кв.м, а цената на квадрат излиза 850 евро, което никак не е евтино. Към сградата има дворно място 700 кв. м с кладенец с питейна вода. Къщата е на два етажа и разполага с две спални, дневна с кухненски бокс, санитарен възел и гараж. В двора има обособен парцел до 400 кв. м. Доста скъпо се продава къща в Черноморец с разгъната застроена площ от 250 кв.м. Първоначалната й цена е била 500 000 евро, но собственикът я е намалил с 10% и сега я предлага за 450 000 евро. Така квадратният метър излиза 1 800 евро, което е скъпичко за този регион, коментират брокери.

Разгледайте всички наши оферти в и близо до Бургас

  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване