Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Модерна жилищна сграда в широкия център на столицата създава уют както в план, така и във фасада

2009-12-03   |  Деси Бакърджиева, stroitelstvoimoti.com, 30.11.2009

В процес на реализация е проектът „Враня“ в София. Това е елегантна жилищна сграда, намираща се в широкия център на столицата. Обектът е разположен на ул. „Враня“ в непрестанно развиващия се и същевременно тих квартал „Банишора“. Местоположението осигурява бърза връзка с две от основните пътни артерии на София - бул. „Сливница“ и бул. „Опълченска“, а в рамките на 1 км има 6 училища, 5 детски градини и 2 поликлиники. Районът, в който се изгражда комплексът, е изключително атрактивен и заради близостта му с емблематични здания, като „Mall of Sofia“ и кино „Арена“.

Сградата е проектирана от „Архитектурна група Казаков“ ЕООД. Оторизирана агенция за продажбите на площите в комплекса е „Бългериан Пропертис“ ООД. Поддръжката и управлението на „Враня“ е поверено на „Пропърти Мениджмънт БГ“ ООД.

Принципът, който са следвали архитектите през целия процес на проектиране, е създаването на уютна и приятна сграда както в план, така и във фасада. За това способства и облицовката от плоскости с естествен фурнир, които придават на обекта освен модерен облик и усещане за топлота.

Разгънатата застроена площ на „Враня“ е 1052 кв. м. Зданието се състои от сутерен с паркоместа и мазета, партерен етаж с магазини и пет жилищни нива. Комплексът разполага с 34 апартамента и 9 студиа. Повечето от апартаментите са с южно и западно изложение.

В момента жилищният обект е пред акт 15. Очаква се той да бъде изцяло завършен през април 2010 г.

Жилищна сграда „Враня“

  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване